Νιγηρία: «Χάος» στο γήπεδο με εισβολή οπαδών και χρήση χημικών μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ (vid)
Το απόλυτο «χάος» επικράτησε στη Νιγηρία, μετά το τελευταίο σφύριγμα του ματς κόντρα στη Γκάνα που σήμανε τον αποκλεισμό των Super Eagles από το Μουντιάλ.
Μεγάλη μάζα οπαδών εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με «άγριες» διαθέσεις κι άρχισαν να προκαλούν ζημιές στο ίδιο τους το γήπεδο, ξυλώνοντας πάγκους και διαφημιστικές πινακίδες.
Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου και η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει, κάνοντας χρήση χημικών για να διασπάσει το πλήθος.
Live video from National Stadium.
The fans are angry.#NGRGHA pic.twitter.com/8zJOFehFf8— Samuel Odiase (@Aiyanyor01) March 29, 2022



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Προπονητής της Νιγηρίας μετά τον αποκλεισμό από το Κονγκό: «Κάποιοι από το πάγκο τους την ώρα των πέναλτι μας έκαναν βουντού»
- Προκριματικά Μουντιάλ 2026: «Ζωντανό» για ΗΠΑ το Κονγκό, λύγισε στα πέναλτι τη Νιγηρία
- Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Νιγηρία - Κονγκό για ένα εισιτήριο για τα διεθνή play-offs!
