Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου, εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου»

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου, εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον «τελικό» της Πορτογαλίας με την Βόρεια Μακεδονία με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και για το πότε θα αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Στα 37 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να δώσει ακόμη μία μάχη με την εθνική του ομάδα. Αυτή τη φορά απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (29/03) σε ματς δίχως αύριο για τον ηττημένο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος αστέρας ρωτήθηκε για το αν αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του να βρεθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Κριστιάνο να απαντάει πως υπεύθυνος για το πότε θα τελειώσει η καριέρα του είναι αποκλειστικά ο ίδιος και κανείς άλλος.

«Ακούω ξανά το τελευταίο διάστημα την ίδια ερώτηση. Το ποιος θα αποφασίσει για το μέλλον μου είμαι εγώ, κανείς άλλος. Αν μου αρέσει να παίζω περισσότερο, θα το κάνω. Αν όχι, θα σταματήσω. Εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Τελεία. Νιώθω καλά, ως συνήθως. Άλλη μια μέρα που θα είμαι προετοιμασμένος, εγώ και οι συμπαίκτες μου», τόνισε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία.

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Κάνω ήδη μια έκκληση στους Πορτογάλους. Χθες όταν πήγα για ύπνο σκέφτηκα: Θα ήθελα να ξεκινήσει ο ύμνος, να σβήσει η μουσική και να τραγουδούσαμε όλοι μαζί, χωρίς μουσική. Είμαι σίγουρος ότι αν είναι μαζί μας όπως την Πέμπτη θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Πορτογαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CR7.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα