Μπονούτσι: «Η... ανάβαση προς την κορυφή έχει ήδη ξεκινήσει»

Μπονούτσι: «Η... ανάβαση προς την κορυφή έχει ήδη ξεκινήσει»

Μπονούτσι: «Η... ανάβαση προς την κορυφή έχει ήδη ξεκινήσει»

bet365

Ο εκ των αρχηγών της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για τις ευθύνες των παικτών για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ και έστειλε το μήνυμα του για το μέλλον της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία γνώρισε αποκλεισμό - σοκ από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία μέσα στο Παλέρμο και θα απουσιάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της από δύο διαδοχικά Μουντιάλ. Ο εκ των αρχηγών της «Σκουάντρα Ατζούρα», Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους Βορειομακεδόνες βγήκε... μπροστά και μίλησε για την αποτυχία της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ επισήμανε πως η «ανάβαση» για την επιστροφή στην κορυφή έχει ήδη ξεκινήσει.

«Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό το καλοκαίρι πήραμε τα εύσημα και τους επαίνους γιατί πετύχαμε κάτι μοναδικό. Σήμερα πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στην κορυφή, αλλά η… ανάβαση έχει ήδη ξεκινήσει», ανέφερε ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα