Εθνική: Υπάρχει ακόμα χρόνος για Φαν'τ Σχιπ

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Υπάρχει ακόμα χρόνος για Φαν'τ Σχιπ

bet365

Το συμβόλαιο του Φαν'τ Σχιπ λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου και η ΕΠΟ πριν κάνει οτιδήποτε άλλο θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις / διαπραγματεύσεις μαζί του.

Από το Gazzetta από την πρώτη στιγμή έχετε ενημερωθεί για όλα τα δεδομένα για το θέμα Φαν'τ Σχιπ - Εθνικής ομάδας. Η συμφωνία των δύο πλευρών υπήρχε πριν τους αγώνες με Ισπανία και Κόσοβο, ωστόσο το ματς με τους Κοσοβάρους χάλασε ως γνωστόν την εικόνα του Ολλανδού τεχνικού στις τάξεις της ΕΠΟ.

Για να δούμε όμως τα τελευταία δεδομένα σύμφωνα και με όσα προκύπτουν από πλευράς ΕΠΟ. Πρώτον ο Φαν'τ Σχιπ έχει συμβόλαιο έως τις 31/12/2021. Δεύτερον υπάρχει χρόνος για να καταλήξει η ΕΠΟ.

Τρίτον υπάρχουν σε εξέλιξη εσωτερικές διεργασίες στην ΕΠΟ για το θέμα του προπονητή. Τέταρτον θεωρούν πως ο στοιχειώδης σεβασμός στο πρόσωπο του Τζον Φαν'τ Σχιπ επιβάλει στην Ομοσπονδία να μιλήσει και να καταλήξει πρώτα με τον Ολλανδό τεχνικό και μετά να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Ο χρόνος θα δείξει εάν όλα αυτά είναι κίνηση τακτικής / ενδεχόμενης διαφοροποίησης των ήδη συμφωνηθέντων ή εάν η ΕΠΟ οδηγηθεί οριστικά σε άλλη λύση / επιλογή. Πάντως μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών θα γίνει - τουλάχιστον - ένα ακόμα ραντεβού, την άλλη εβδομάδα (πιθανότατα στις αρχές της) που θα καθορίσει - πιθανώς - οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα