Ανδρούτσος στο Gazzetta: «Δεν αποφασίζουμε εμείς για τον Φαν'τ Σχιπ»

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος στο Gazzetta: «Δεν αποφασίζουμε εμείς για τον Φαν'τ Σχιπ»

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος που ήταν μες στους διακριθέντες της Εθνικής με το Κόσοβο μετέφερε στο Gazzetta το κλίμα στην Ελλάδα μετά το 1-1. Τι απάντησε για Φαν'τ Σχιπ.

Στα 24 του χρόνια ο Θανάσης Ανδρούτσος δείχνει το τελευταίο διάστημα πως καθιερώνεται στις βασικές επιλογές του Φαν'τ Σχιπ στην Εθνική μας ομάδα ενώ και στον Ολυμπιακό παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ο άλλοτε χαφ που έχει μετατοπιστεί στη θέση του δεξιού μπακ έχει 10 συμμετοχές με 1 γκολ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όμως με το Κόσοβο ήταν στους παίκτες που ξεχώρισαν.

Ο Ανδρούτσος μίλησε στο Gazzetta μετά το ματς του ΟΑΚΑ και το 1-1 με το Κόσοβο που αναμφίβολα ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Ήταν μία αποτυχία παρότι βαθμολογικά δεν είχε αντίκρισμα.

- Θανάση φαντάζομαι πως για εσάς είναι απογοητευτικό που δεν νικήσατε το Κόσοβο...

Σίγουρα ναι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι (από την ισοπαλία με το Κόσοβο). Θέλαμε να νικήσουμε. Πάνω απ' όλα θέλαμε τη νίκη. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φάσεις δεν θα σου βγουν.

- Τι δεν έγινε από την πλευρά σας σε αυτό το ματς;

Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε. Έτσι δεχθήκαμε το γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκε.

- Στην οικονομία του ομίλου θεωρείς πως έκριναν την υπόθεση - πρόκριση οι ισοπαλίες με Γεωργία και Κόσοβο εντός και εκτός έδρας;

Σίγουρα είναι χαμένοι οι βαθμοί από εκεί. Γιατί ήταν και στα τελευταία λεπτά με το Κόσοβο. Πιστεύω όμως ότι όλα αυτά είναι για να μάθουμε κάποια πράγματα. Είναι μαθήματα.

Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Κοιτάμε μπροστά.

- Τη συνέχεια για την Εθνική πώς τη βλέπεις;

Για τη συνέχεια για την Εθνική είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε για να πάμε όλοι μαζί και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

- Είστε υπέρ της παραμονής του κόουτς Φαν'τ Σχιπ;

Δεν είναι δική μας απόφαση (εννοεί το εάν θα μείνει ή όχι ο προπονητής). Δεν αποφασίζουμε εμείς.

- Προφανώς...

Εννοείται. Εμείς είμαστε παίκτες και παίζουμε το ποδόσφαιρό μας. Μέχρι εκεί. Κοιτάμε το ποδόσφαιρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα