«Αντίο» της Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι

«Αντίο» της Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι

Newsroom
«Αντίο» της Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι
Η Ελλάδα θέλει να κλείσει με νίκη επί του Κοσόβου την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάνω από 3.500 ειδικά στοιχήματα από την Interwetten στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής.

Όνειρο ήταν και… πάει η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η Ελλάδα, όμως, δεν τα βάζει κάτω και θέλει να κάνει μια νέα αρχή, με μεγάλο στόχο πλέον την παρουσία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 στην Γερμανία.

Η εθνική μας ομάδα φιλοδοξεί να κλείσει την προκριματική φάση του Μουντιάλ με νίκη επί του Κοσόβου (Κυριακή 14/11, 21:45), σε ένα ματς όπου η Interwetten.gr προσφέρει 216 ειδικά στοιχήματα.

Στο 1,73 η νίκη της ομάδας του Τζον Φαν’τ Σχιπ και στο 2,45 από την Interwetten.gr να είναι η μοναδική ομάδα που θα σκοράρει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Στο 3,40 από την Interwetten.gr να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Γιώργος Μασούρας και στο 1,70 να δεχθεί το Κόσοβο περισσότερες κάρτες από την εθνική μας ομάδα.

Την ίδια ώρα με το ματς της Ελλάδας, Ισπανία και Σουηδία δίνουν στην Σεβίλλη (14/11, 21:45) «τελικό» πρωτιάς και απευθείας πρόκρισης, με τους Ίβηρες να βολεύονται και με την ισοπαλία και οι Βίκινγκ να θέλουν μόνο τη νίκη.

Η Interwetten.gr προσφέρει 181 ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση στο «Λα Καρτούχα», στο 2,20 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 6,50 να ανοίξει το σκορ για τους Φούριας Ρόχας ο Πάμπλο Σαράμπια.

Την Δευτέρα (15/11, 21:45), η Ιταλία ψάχνει στο Μπέλφαστ κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία τη νίκη που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα της δώσει την πρωτιά του ομίλου και το απευθείας εισιτήριο για το ποδοσφαιρικό «πάρτι» του Κατάρ.

156 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, σε απόδοση 2,80 να προηγείται η Ιταλία μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και στο 4,20 να νικήσει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σκουάντρα Ατζούρα με δύο γκολ διαφορά.

Την Τρίτη (16/11, 21:45), τέλος, η Ολλανδία ψάχνει μια ισοπαλία για πρωτιά – απευθείας πρόκριση κόντρα στη Νορβηγία, στην άδεια (λόγω κορονοϊού) «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ.

Πάνω από 160 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, στο 1,95 να νικούν οι Οράνιε μετά τα πρώτα 45 λεπτά, στο 4,50 να φτάσει η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ στη νίκη με δύο γκολ διαφορά.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα