Αναλυτής διαιτησίας της AS για το πέναλτι του Ινίγο Μαρτίνες: «Είναι παράβαση που κατά 50% την κερδίζει ο επιθετικός» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αναλυτής διαιτησίας της AS για το πέναλτι του Ινίγο Μαρτίνες: «Είναι παράβαση που κατά 50% την κερδίζει ο επιθετικός» (vid)

bet365

Ο Ιτουράλδε Γκονζάλες, αναλυτής της AS, μίλησε για τις επίμαχες φάσεις στο Ισπανία - Ελλάδα αλλά και τη φάση του πέναλτι του Ινίγο Μαρτίνες.

Ο Γκονζάλες θεωρεί πως υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ινίγο Μαρτίνες - που γενικότερα πάντως είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενη απόφαση - σχολιάζοντας πως «υπάρχει ένα χέρι του Λαπόρτ στη φάση που είναι ακούσιο. Επομένως έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Ο διαιτητής βλέπει επαφή και δίνει την επαφή. Είναι από τα πέναλτι που κατά 50% τα κερδίζει ο επιθετικός. Το χέρι δεν έχει σημασία».

Ο Γκονζάλες επίσης τοποθετήθηκε για μία φάση λίγο μετά το 60' που δόθηκε οφσάιντ σε επίθεση του Ροντρίγκο θεωρώντας σωστή την απόφαση και ότι δεν θα μπορούσε να δοθεί κανένα πέναλτι για ένα χέρι που ζητούν οι Ισπανοί. Τέλος για ένα μαρκάρισμα του Τζαβέλλα στον Φορνάς ο αναλυτής της AS θεωρεί πως έπρεπε να βγει κόκκινη στον έμπειρο στόπερ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA MUNDIAL NEWS FEED