Ομοσπονδία Αλβανίας: «Προκλητική η συμπεριφορά των Πολωνών»

Ομοσπονδία Αλβανίας: «Προκλητική η συμπεριφορά των Πολωνών»

Newsroom
Ομοσπονδία Αλβανίας: «Προκλητική η συμπεριφορά των Πολωνών»

bet365

Στους Πολωνούς οπαδούς έριξε την ευθύνη για τα επεισόδια στα προκριματικά του Μουντιάλ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας.

Για προκλητική συμπεριφορά των Πολωνών έκανε λόγο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας, με αφορμή τα επεισόδια στο μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Αλβανική ομοσπονδία αναφέρει μεταξύ άλλων πως για την διακοπή και τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου φταίνε «λιγοστοί οπαδοί που ντρόπιασαν κι εμάς», ωστόσο θεωρεί ότι η συμπεριφορά των Πολωνών οπαδών που βρέθηκαν στα Τίρανα, προκάλεσε αυτή την αντίδραση.

«Αναγνωρίζουμε ότι τα γεγονότα το βράδυ της Τρίτης δεν μας τιμούν. Πρέπει να πάρουμε κάποια μαθήματα από αυτά ως διοργανωτές τέτοιων αναμετρήσεων. Είχαμε 22.000 υπέροχους θεατές και μερικές δεκάδες που ντρόπιασαν και εμάς και όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα η εθνική μας ομάδα» αναφέρουν αρχικά.

«Ένα πράγμα για εμάς είναι ξεκάθαρο: Δεν έχουμε βίαιους οπαδούς και δεν έχουμε παρελθόν με αντίστοιχα φαινόμενα, αντίθετα, η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετική στα περισσότερα παιχνίδια και στα εκτός έδρας ήταν τέτοια που μας γέμιζε υπερηφάνεια. Τα γεγονότα αυτά όμως στο παιχνίδι με την Πολωνία ήταν ένα αποτέλεσμα από την κακή και άκρως προκλητική συμπεριφορά από μερίδα οπαδών της Πολωνίας, οι οποίοι χτυπούσαν τους οπαδούς της ομάδας μας για περίπου δύο ώρες. Οι Πολωνοί οπαδοί είναι γνωστοί για την συμπεριφορά τους αυτή και όλες οι αρχές που είχαν την ευθύνη για τη διεξαγωγή του αγώνα έκανα όλα όσα μπορούσαν για να αποτρέψουν αυτά τα γεγονότα» προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα