Σόουζα: «Σημείο κλειδί ο Σφιντέρσκι»

Newsroom
Σόουζα: «Σημείο κλειδί ο Σφιντέρσκι»

bet365

Ο Πάουλο Σόουζα με δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, τονίζοντας πως πρόκειται για παίκτη «κλειδί» της εθνικής Πολωνίας.

O Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Πολωνίας μέσα στην έδρα της Αλβανίας. Ο διεθνής σέντερ φορ με δικό του τέρμα οδήγησε την εθνική του ομάδα στη νίκη και την έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο Κατάρ.

Ο προπονητής της Πολωνίας, Πάουλο Σόουζα, μιλώντας για το «διπλό» της ομάδας του στο «Air Albania Stadium» αποθέωσε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών χαρακτήρισε τον Σφιντέρκσι ως παίκτη «κλειδί», ενώ αποκάλύψε τι αντιδράσεις που υπήρχαν όταν τον κάλεσε.

«Πιστεύω ότι ο Κάρολ ήταν το κλειδί για τη νίκη μας. Θυμάμαι δέχθηκα πολλή κριτική όταν τον κάλεσα... Αξιοποίησε με πολύ ωραίο τρόπο την σέντρα και σκόραρε σε ένα καθοριστικό σημείο. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να σχολιάσω το τί ακολούθησε. Απλά πήραμε μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα