Αλβανία - Πολωνία 0-1: Ο Σφιντέρσκι... έσβησε τα όνειρα για Μουντιάλ!

Newsroom
Αλβανία - Πολωνία 0-1: Ο Σφιντέρσκι... έσβησε τα όνειρα για Μουντιάλ!

bet365

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι «πάγωσε» το Air Albania, η Πολωνία επικράτησε 1-0 της Αλβανίας σε ένα επεισοδιακό ματς (διακοπή γι' αρκετά λεπτά) και βρίσκεται μια ανάσα από τη 2η θέση.

Βρέθηκε 90 λεπτά μακριά από το όνειρο της 2ης θέσης, το κλίμα στο «Air Albania» ήταν καυτό, αλλά τα όνειρα «πάγωσαν» από τον Κάρολ Σφιντέρσκι στο 77ο λεπτό. Η Πολωνία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Αλβανίας και ουσιαστικά έσβησε τις ελπίδες για Μουντιάλ. Στη 2η θέση η ομάδα του Σόουζα και στο +2 από την Αλβανία, με την τελευταία να αγωνίζεται στην επόμενη στροφή με την Αγγλία. Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τους γηπεδούχους έπειτα τη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων.

Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με την Πολωνία να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική. Κάποιες προσπάθειες των Λεβαντόφσκι, Μπεντναρεκ δεν είχαν αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, η Αλβανία προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 71΄ ο Σόουζα έκανε την κίνηση - ματ, πέρασε στο παιχνίδι τον Σφιντέρσκι κι έξι λεπτά αργότερα ο φορ του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά, αφού με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0, φτάνοντας τα πέντε τέρματα με την Εθνική! Ωστόσο, ο Πολωνός διεθνής και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν πολλά αντικείμενα, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για αρκετά λεπτά. Οταν οι δυο ομάδες επέστρεψαν, η Πολωνία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κρατήσουν το μηδέν.

Αποτελέσματα

Αγγλία - Ουγγαρία 1-1
Αλβανία - Πολωνία 0-1
Σαν Μαρίνο - Ανδόρα 0-3

Βαθμολογία

1. Αγγλία 20 (24-3)
2. Πολωνία 17 (25-8)
3. Αλβανία 15 (11-7)
4. Ουγγαρία 11 (13-12)
5. Ανδόρα 6 (7-19)
6. Σαν Μαρίνο 0 (1-32)

Επόμενη αγωνιστική (12/11):

Αγγλία - Αλβανία
Ανδόρα - Πολωνία
Ουγγαρία -Σαν Μαρίνο

@Photo credits: Associated Press
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα