Με Σταφυλίδη η αποστολή της Εθνικής για Γεωργία και Σουηδία

Με Σταφυλίδη η αποστολή της Εθνικής για Γεωργία και Σουηδία

Κώστας Τόπας
Με Σταφυλίδη η αποστολή της Εθνικής για Γεωργία και Σουηδία

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τους εκτός έδρας αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Γεωργία στο Μπατούμι (09/10, 19:00) και την Σουηδία στην Στοκχόλμη (12/10, 21:45).

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε η «γαλανόλευκη» τον Σεπτέμβριο, ο 57χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ταξιάρχη Φούντα, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Παναγιώτη Ρέτσο, Γιάννη Παπανικολάου και Κώστα Γαλανόπουλο, με τον τελευταίο να είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, στην αποστολή επέστρεψε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπόχουμ κι έχει καταγράψει 4 συμμετοχές έως τώρα, με την γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρτνο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη ανοιχτή προπόνηση στις 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της Εθνικής είναι το ακόλουθο:

  • 8 Οκτωβρίου Αθήνα-Μπατούμι (11:00)
  • 10 Οκτωβρίου Μπατούμι-Στοκχόλμη (11:00)
  • 13 Οκτωβρίου Στοκχόλμη-Αθήνα (01:00)
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα