Γεωργία - Κόσοβο 0-1: Έκπληξη με πρώτη νίκη πριν την Ελλάδα (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Γεωργία - Κόσοβο 0-1: Έκπληξη με πρώτη νίκη πριν την Ελλάδα (vid)

bet365

Το Κόσοβο έκανε την έκπληξη, πέρασε από το Μπατούμι (0-1) χάρη στο αυτογκόλ του Χοχολάβα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη πριν υποδεχτεί την Ελλάδα στην Πρίστινα (5/9, 21:45) στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Εκτός μάχης πρακτικά οι Γεωργιανοί.

Έκανε την έκπληξη το Κόσοβο και πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Γεωργίας. Το αυτογκόλ του συμπαίκτη των Ζέκα και Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη, Ντάβιτ Χοχολάβα, έκρινε το ματς και χάρισε στους φιλοξενούμενους το πρώτο τους τρίποντο στον όμιλο, στον οποίον βρίσκεται και η Ελλάδα.

Οι Κοσοβάροι δεν είχαν στα πρώτα δύο ματς βαθμό και έβαλαν τρεις στη συγκομιδή τους. Προσπέρασαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο ωστόσο έχει δύο ματς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα φιλοξενείται στην Πρίστινα από το Κόσοβο (5/9, 21:45) σε μια ιδιαίτερα κομβική (ακόμη περισσότερο μετά από αυτό το αποτέλεσμα) αναμέτρηση.

Η Γεωργία με την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα στο Μπατούμι έχουν μείνει με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα ματς και πρακτικά δεν έχουν ελπίδες παρουσίας στην τελική φάση της διοργάνωσης του Κατάρ.

Το βράδυ της Πέμπτης (2/9) η Σουηδία υποδέχεται την Ισπανία στη Στοκχόλμη για το άλλο ματς της αγωνιστικής του ομίλου.

Γεωργία (Βιλί Σανιόλ): Λόρια, Χαμπράτζε, Κάσια, Χοχολάβα, Αζάροβ, Αμπουριάνια (78' Νταβιτασβίλι), Κανκάβα, Τσιταϊσβίλι, Κιταϊσβίλι (12' Γιγκάουρι), Βάκο, Κβιλιτάια (78' Χακβετάτζε).

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλόντ): Μούριτς, Βόιβοντα, Ράχμανι, Αλίτι, Χαντέργιοναϊ, Χάλιμι (67' Λόσαϊ), Ντρέσεβιτς, Μπερίσα (90+4' Κρίεζιου), Καστράτι (68' Μπίτιτσι), Ράσανι (90+3' Σάλα), Μούρικι.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ισπανία (3 ματς) 7 (6-3)

2. Σουηδία (2 ματς) 6 (4-0)

3. Κόσοβο (3 ματς) 3 (2-6)

4. Ελλάδα (2 ματς) 2 (2-2)

5. Γεωργία (4 ματς) 1 (2-5)

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα