Εγκληματικό λάθος του VAR, προκάλεσε οργή στην Ουρουγουάη (vid)

Εγκληματικό λάθος του VAR, προκάλεσε οργή στην Ουρουγουάη (vid)

Εγκληματικό λάθος του VAR, προκάλεσε οργή στην Ουρουγουάη (vid)

bet365

Ενα οφσάιντ που έδωσε το VAR στο ματς με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχει προκαλέσει την οργή των παικτών της Ουρουγουάης.

Οργή επικρατεί στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης κατά των διαιτητών στο παιχνίδι με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στο 26ο λεπτό οι Ουρουγουανοί βρήκαν δίχτυα, με την φάση να περνά από έλεγχο στο VAR. Εκεί αποφάσισαν πως το γκολ δεν πρέπει να μετρήσει καθώς δόθηκε οφσάιντ, αλλά όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο που έβλεπαν οι διαιτητές στο VAR, μόνο οφσάιντ δεν υπάρχει.

Ο Ματίας Βετσίνο κινείται προς την μπάλα έπειτα από σέντρα, φανερά πίσω από τον τελευταίο αμυντικό της Παραγουάης (είναι σχεδόν ένα μέτρο πίσω) και πασάρει στον Ροντρίγκεζ που στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Στο πλάνο φαίνεται εκτεθειμένος ο Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος όμως δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή στην φάση. Η μπάλα πηγαίνει πίσω από αυτόν και απλά παρακολουθεί την εξέλιξη της φάσης, με τους υπεύθυνους στο VAR όμως να ακυρώνουν το γκολ!

Το πως έγινε αυτό το λάθος είναι… άγνωστο, ωστόσο και ο διαιτητής δεν το πήρε πάνω του και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Αυτό προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης που πόσταραν την φάση στα σόσιαλ, με τον Ντιέγκο Γοδίν να γράφει: «CONMEBOL ντροπή».
Το παιχνίδι έληξε τελικά ισόπαλο 0-0, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιράζονται την 4η θέση με 7 βαθμούς έπειτα από 5 παιχνίδια. Από την ζώνη της Λατινικής Αμερικής δίνονται 4+1 εισιτήρια για το Μουντιάλ του 2022.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα