Ολυμπιακός: Συνάντηση Οκκά με Καρεμπέ στην Κύπρο

Ολυμπιακός: Συνάντηση Οκκά με Καρεμπέ στην Κύπρο

Newsroom
Ολυμπιακός: Συνάντηση Οκκά με Καρεμπέ στην Κύπρο

bet365

Με την αποστολή του Ολυμπιακού να βρίσκεται στην Κύπρο για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, Γιάννος Οκκάς και Κριστιάν Καρεμπέ είχαν την ευκαιρία να τα πουν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Κύπρο ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα play off του Europa League και ο Γιάννος Οκκάς βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Αμφότεροι είχαν βρεθεί αντιμέτωποι όταν ο Κύπριος φορ φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Γάλλος άσος ήταν στα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού, όμως δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ ως συμπαίκτες, παρότι ο Οκκάς φόρεσε και τη φανέλα των Πειραιωτών.

οκκάς

Στις μνήμες όλων φυσικά υπάρχει η στιγμή, που σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό, ο Γάλλος είχε πιάσει από τον λαιμό τον διεθνή επιθετικό, κάτι το οποίο, όπως φαίνεται, έχει μείνει στο παρελθόν στη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο, πλέον προπονητής της Κ21 της Εθνικής Κύπρου ανάρτησε μία κοινή τους φωτογραφία από την συνάντηση, στο instagram γράφοντας: «Πάντα παραγωγική συζήτηση».

Photo credits: Instagram

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα