Μάνταλος: «Να γίνει συνήθεια της Εθνικής η νίκη»

Newsroom
Ο Πέτρος Μάνταλος

bet365

Ο Πέτρος Μάντλος στάθηκε στην ανάγκη του νικάει η Εθνική ομάδα, προκειμένου να της γίνει συνήθεια η νίκη

Η Εθνική υποδέχεται αύριο την Νέα Ζηλανδία με τον Πέτρο Μάνταλο μιλώντας τόσο για το ματς αυτό, όσο και συνολικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, να αναφέρει τα εξής:

Για το ματς: «Θα δείτε ένα παιχνίδι, όπως τα τελευταία της Εθνικής, που θα παίζει για να το κερδίσει. Θέλουμε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, να συνεχίζει και να της γίνεται συνήθεια, κάτι που της είχε λείψει τα τελευταία χρόνια».

Για το γεγονός ότι είναι διαφορετικό το ματς με τη Νέα Ζηλανδία: «Είναι μία καλή ομάδα, θα γίνει ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για το πώς γίνεται να έχουν στο μυαλό τους το ματς με τη Νέα Ζηλανδία και να αφήσουν εκτός αυτό με τη Γαλλία: «Δεν θα είναι πρώτη φορά, σίγουρα λέμε ότι κοιτάμε τη Νέα Ζηλανδία, αλλά είναι σημαντικά ματς και με τη Γαλλία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τη Νέα Ζηλανδία».

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν μπορεί να είναι κανείς χαρούμενος, δεν έχω ακριβώς τους λόγους που δεν θα υπάρχει κόσμος. Ελπίζω να είναι μία κακή παρένθεση».

Για το τι χρειάζονται τα ματς του Μαρτίου: «Τα τελευταία χρόνια η Εθνική τέτοια παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα τα παίρνει. Να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα