Ο υπεύθυνος της Grassform απάντησε στον Φαν Ντάικ: «Δεν θα προσβάλει εμάς και την εθνική χωρίς απάντηση»

Newsroom
OPAP

bet365

«Πληρωμένη» απάντηση στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έδωσε ο υπεύθυνος της εταιρίας, «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης.

Μπορεί οι Ολλανδοί να τα κατάφεραν τελικά απέναντι στην Ελλάδα, έστω και αν χρειάστηκαν ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ωστόσο οι «Οράνιε» στάθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα στον κακό αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena».

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδυ της ΑΕΚ, σχολιάστηκε τόσο από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο και από τον Βουτ Βέγκχορστ, με τον δεύτερο μάλιστα να τονίζει ότι πρόκειται για το χειρότερο γήπεδο στο οποίο έχει αγωνιστεί στην καριέρα του!

Ο υπεύθυνος της εταιρίας, «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης, ο οποίος έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στην Stoiximan Super League, εξήγησε μέσω Facebook τι πραγματικά συμβαίνει.

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς ακολούθησε και με μια νέα δημοσίευση, μέσω της οποίας απάντησε στους Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ! Ο Αντώνης Γκριμότσης μίλησε αρχικά για τον ρόλο της «Grassform», καθώς τόνισε κανείς δεν έχει το δικαίωμα να έρχεται στην Ελλάδα και να προσβάλει την εθνική, αλλά και την «Grassform», χωρίς να δέχεται την ανάλογη απάντηση.

«Η Grassform είναι το μοναδικό Εργαστήριο Δοκιμών για γήπεδα με φυσικό ή συνθετικό χλοοτάπητα στην Ελλάδα που λειτουργεί σύμφωνα με τα συστήματα ποιότητας και τις αρχές του ISO 17025 ΔΕΝ είναι εργολαβική εταιρεία κατασκευής ή συντήρησης χλοοταπήτων.

Για να γίνει κατανοητό, είναι κάτι σαν τα μικροβιολογικά εργαστήρια: Βλέπει αν έχεις χοληστερίνη, ΔΕΝ ευθύνεται για τους λόγους που έχεις ούτε έχει την αρμοδιότητα να ρυθμίζει τα προβλήματα που προκύπτουν από την χοληστερίνη. Κατ αναλογία λοιπόν, στην ελληνική Super League και όχι μόνο, γνωστοποιούμε τις προδιαγραφές κατασκευής και συντήρησης, θέτουμε τους ποιοτικούς στόχους και διενεργούμε τακτικούς ελέγχους στους αγωνιστικούς χώρους για να βλέπουμε αν αυτά βρίσκονται εντός των προδιαγραφών.

Αν κάποιο από τα μετρήσιμα χαρακτηριστικά ΔΕΝ εμπίπτει στις προδιαγραφές, αρμόδιος να επιλύσει τα θέματα είναι ο εργολάβος σε συνεργασία με εμάς και στην συνέχεια επανελέγχουμε τον αγωνιστικό χώρο για το νέο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας εκτελεί ένα πρόγραμμα διαχείρισης ακρίβειας, με συνεχή παρακολούθηση 18 παραμέτρων σε κάθε γήπεδο της SL εφαρμόζοντας Best management practices.

Μειώσαμε την χρήση φυτοφαρμάκων πάνω από 80% και το υδατικό αποτύπωμα των αγωνιστικών χωρών της SL πάνω από 50% με επιλογή υβριδίων προσαρμοσμένων στο ελληνικό κλίμα. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συντάξει και ενσωματώσει τις αυστηρότερες προδιαγραφές στα ελληνικά γήπεδα και σε συνεργασία με ΠΑΕ και εργολάβους έχουμε πετύχει ένα αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα, συνολικά σε όλα τα γήπεδα αναβαθμίζοντας την ποιότητα του πρωταθλήματος.

Τόσο οι ΠΑΕ όσο και οι Έλληνες εργολάβοι και groundsmen σε πολύ δύσκολες συνθήκες έχουν πετύχει πολλά, πολύ περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς σε σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες του πρωταθλήματος. (Δεν θα ερχεται εδώ στην πατρίδα μας ο καθένας,έστω και κορυφαίος ποδοσφαιριστής, να προσβάλει εμάς και την Εθνική Ελλάδας χωρίς απάντηση)», έγραψε στο Facebook ο υπεύθυνος της εταιρίας, «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα