Εθνική: Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ, που «απέκλεισε» 4 διεθνείς παίκτες χωρίς να είναι στην πραγματικότητα τιμωρημένοι

Ο Τσιμίκας

bet365

Ο λανθασμένος χειρισμός της ελληνικής Ομοσπονδίας οδήγησε στο να μην τεθούν στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής με το Γιβραλτάρ οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης.

Σημαντικό λάθος προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας όπου σε πρώτη φάση από την ΕΠΟ η αντίδραση είναι πως δεν θα γίνει κανένα σχόλιο. Ειδικότερα πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ η επίσημη ενημέρωση από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως λόγω συμπλήρωσης δεύτερης κίτρινης κάρτας, στον αγώνα στην OPAP Arena δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Κουρμπέλης. Με άλλα λόγια ότι δεν είχαν τη δυνατότητα και το δικαίωμα να παίξουν.

Τελικώς όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ. Ήταν για τα καλά λάθος. Οι παίκτες έπρεπε να είχαν 3 κάρτες για να τεθούν εκτός, κάτι που προφανώς αγωνιστικά με έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να επηρεάσει σε κάτι, όμως επηρεάζει τον σχεδιασμό του ομοσπονδιακού προπονητή και πιθανώς και από πλευράς λειτουργίας μία ομάδα. Αναμφίβολα έγινε ένας εντελώς λανθασμένος χειρισμός και έτσι οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης ενώ μπορούσαν να παίξουν με το Γιβραλτάρ αυτό δεν συνέβη. Με βάση τα όσα προβλέπονται κανονιστικά ένας παίκτης χάνει τον επόμενο αγώνα όταν έχει 3 κάρτες, αλλιώς μετά πάει στις 5 κίτρινες.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα