Πέλκας: «Έχουμε μπροστά μας δυο τελικούς, να προοδεύουμε σαν ομάδα»

Πέλκας: «Έχουμε μπροστά μας δυο τελικούς, να προοδεύουμε σαν ομάδα»

Newsroom
Πέλκας

bet365

Στους δυο κομβικούς αγώνες που ακολουθούν απέναντι σε Ιρλανδία και Ολλανδία στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος μάλιστα τους έδωσε χαρακτήρα «τελικού».

Δίχως να... ιδρώσει η Ελλάδα έβγαλε την υποχρέωση στην «OPAP Arena» απέναντι στο Γιβραλτάρ με 5-0 και παρέμεινε στο κατόπι της Ολλανδίας που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση του ομίλου στην ισοβαθμία.

Εκ των πρωταγωνιστών της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τελικό σφύριγμα έδωσε χαρακτήρα τελικού στους δυο επικείμενους αγώνες απέναντι σε Ιρλανδία και Ολλανδία που θα κρίνουν την πορεία της εθνικής μας στα προκριματικά του Euro.

Για το ματς: «Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να δείξουμε αντίδραση. Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς, ένα-ένα τα παιχνίδια».

Για την απόδοσή του: «Είμαι χαρούμενος και για το γκολ και για την ασίστ αν και στο δεύτερο γκολ την ακουμπάω τη μπάλα (σ.σ. γέλια). Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά να προοδεύουμε σαν ομάδα».

Για τους πληγέντες από τις πλημμύρες και τα έσοδα από το παιχνίδι: «Σίγουρα το μυαλό μας ήταν στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς τους και οι οποίοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Εύχομαι η κυβέρνηση να βοηθήσει, αλλά και όσοι μπορούν για το καλύτερο δυνατόν».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα