Γιβραλτάρ - Ελλάδα: Η στιγμή που οι παίκτες του Πογιέτ πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους στο Αλγκάρβε (vid)

Οι διεθνείς μας πανηγυρίζουν το γκολ του Σιώπη

bet365

Το Αλγκάρβε βάφτηκε στα γαλανόλευκα λόγω της παρουσίας του κόσμου της Εθνικής και το Gazzetta σας μεταφέρει εικόνα και βίντεο από το γήπεδο. 

Το Gazzetta ταξίδεψε στην Πορτογαλία και βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής μας για το παιχνίδι της με αντίπαλο το Γιβραλτάρ που τελείωσε με 0-3.

Την ώρα που αρκετοί για τα δεδομένα της εποχής και της περιοχής Έλληνες είχαν ρυθμίσει ώστε να μείνουν 3 ή και 4 ημέρες στην Πορτογαλία για να μπορούν να δώσουν το παρών στο ματς στην πόλη Φάρο το Γιβραλτάρ δεν μπόρεσε να... δελεάσει τον κόσμο του και δεν έφερε ούτε καν τους φιλάθλους που... ανακοίνωσε! Η Ομοσπονδία του Γιβραλτάρ είχε ανακοινώσει πως είχαν δοθεί τα εισιτήρια που είχε βγάλει για αγορά σε 3 Θύρες αλλά τελικώς δεν έγινε ούτε αυτό.

Η ελληνική κερκίδα κέρδισε εύκολα τη... μάχη στο σχεδόν άδειο Αλγκάρβε ενώ η εκτίμηση από τη μεριά των ανθρώπων του Γιβραλτάρ πως μπορεί να βρισκόταν στο γήπεδο 1.000 άτομα έπεσε έξω. Τελικώς υπήρξαν λιγοστοί φίλοι του Γιβραλτάρ και κάποιοι μεμονωμένοι από την περιοχή.

Οι διεθνείς μας δεν θα μπορούσαν βέβαια να αφήσουν έτσι τον κόσμο τους που έκανε ένα τέτοιο ταξίδι για να βρεθεί στο πλευρό τους. Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης πήγαν προς την ελληνική κερκίδα για να χειροκροτήσουν τους φιλάθλους τους αλλά και να χειροκροτηθούν. Υπήρξαν φυσικά και παίκτες που αποθεώθηκαν χωριστά στη διάρκεια του ματς όπως ο Φορτούνης αλλά και ο Κωνσταντέλιας αλλά και ο εκ των σκόρερ Σιώπης. Δείτε σχετικά βίντεο του Gazzetta από το γήπεδο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα