Γιβραλτάρ - Ελλάδα: Μόλις 3 από τις 8 θύρες έχουν γεμίσει

Από την προπόνηση της Ελλάδας

bet365

Μόνο σε τρεις Θύρες έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το Γιβραλτάρ - Ελλάδα, στο οποίο είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια και Έλληνες φίλαθλοι. Αποστολή, Πορτογαλία: Δημήτρης Τομαράς.

Από τις οκτώ Θύρες που έχει βγάλει η Ομοσπονδία του Γιβραλτάρ τα εισιτήρια προς πώληση για τον αγώνα με την Ελλάδα (21.45, NS PRIME και ALPHA) μόνο οι τρεις έχουν κάνει sold out. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι πάντως είχαν ανακοινώσει μέχρι και ειδικό πακέτο με 65 ευρώ ανά άτομο για όποιον ήθελε να ταξιδέψει από το Γιβραλτάρ, να βρεθεί σε εμπορικό κέντρο στη Σεβίλλη και μετά να μεταβεί στο γήπεδο. Σαν μία μικρή εκδρομή δηλαδή.

Όποιος θέλει απλά το εισιτήριο πληρώνει 40 ευρώ. Δίνεται η δυνατότητα με τέτοιο ποσό - 40 ευρώ - να αγοράσει εισιτήριο και όποιος άλλος θέλει, δηλαδή φίλαθλοι από τη Ελλάδα ή φυσικά και από την πόλη Φάρο. Από τις διαθέσιμες Θύρες η S1 έχει 242 εισιτήρια, η S2 528 και η S3 432. Η S8 έχει ακόμα 395 εισιτήρια και η S9 242. Σε όλες αυτές τις Θύρες η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 40 ευρώ. Με απλά μαθηματικά σε ένα τέτοιο γήπεδο και για αυτό το ματς ο κόσμος δεν θα είναι πολύς. Έτσι και αλλιώς το Γιβραλτάρ δεν είναι μία Εθνική που έχει τόσο κόσμο να το ακολουθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα