Λίβερπουλ: Στο διοικητικό συμβούλιο και οι φίλαθλοι, μετά το «χάσμα» της Super League (pic)

Λίβερπουλ: Στο διοικητικό συμβούλιο και οι φίλαθλοι, μετά το «χάσμα» της Super League (pic)

Λίβερπουλ: Στο διοικητικό συμβούλιο και οι φίλαθλοι, μετά το «χάσμα» της Super League (pic)

bet365

Σε μία προσπάθεια γεφύρωσης των σχέσεων οπαδών-διοίκησης, η Fenway Sports Group ενέκρινε την εκπροσώπηση φιλάθλων στο διοικητικό συμβούλιο από τη νέα σεζόν, δίνοντάς τους «φωνή» για όλες τις αποφάσεις που αφορούν το κλαμπ.

Η συμμετοχή της Λίβερπουλ ως ιδρυτικό μέλος στη European Super League, χωρίς να λογαριάσει τη γνώμη των υποστηρικτών της για μια τέτοια κίνηση, αποτέλεσε αιτία έντονων διαμαρτυριών και εκδηλώσεων μίσους κατά του Τζον Χένρι και της Fenway Sports Group που ελέγχει τον σύλλογο. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του κλαμπ φέρεται να έχουν καταλάβει τη «ζημιά» που προκάλεσαν και προσπαθούν να επανορθώσουν, ανάβοντας το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή των φιλάθλων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων από τη νέα σεζόν!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος, θα θεσπιστεί ένα «Supporters Board», μια επιτροπή, δηλαδή, υποστηρικτών του κλαμπ, οι οποίοι θα έχουν συναντήσεις με τα διευθυντικά στελέχη και ο αρχηγός της θα εκπροσωπεί τους φιλάθλους στα συμβούλια, όπου λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και τις νέες στρατηγικές που θέλει να προχωρήσει η διοίκηση.

Τα μέλη της επιτροπής θα εκλέγονται μέσω ψηφοφορίας και η θητεία τους θα διαρκεί για δύο χρόνια.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED