Μπέρνλι - Λιντς 0-4: Ανετη και ωραία για την δεκάδα (vids)

Μπέρνλι - Λιντς 0-4: Ανετη και ωραία για την δεκάδα (vids)

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο δυσκολίας η Λιντς πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μπέρνλι (0-4) και πλέον στοχεύει για τον τερματισμό στην πρώτη δεκάδα, που θα αποτελεί ένεση… γοήτρου, στην επιστροφή της στους «μεγάλους» έπειτα από 16 χρόνια.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα μπήκε αποφασισμένη από το πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσει το τρίποντο. Χαρακτηριστικό ότι ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας 54% κατοχή και εννέα τελικές για να ανοίξει το σκορ. Τελικά, το γκολ ήρθε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Συγκεκριμένα ο Κλιχ κουβάλησε την μπάλα από τον άξονα, έφτασε έξω από την περιοχή του Φάρελ και με ένα ωραίο δυνατό πλασέ, άνοιξε το σκορ στο «Τερφ Μουρ».

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λιντς ήταν κυρίαρχη της Μπέρνλι κι αυτή με τις περισσότερες πρωτοβουλίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Αλιόσκι με ωραία σέντρα βρήκε τον Χάρισον κι αυτός έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Η Λιντς παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν εξασφαλισμένη τη νίκη, δεν κατέβασε ρυθμούς και κατάφερε σε διάστημα δύο λεπτών να πετύχει ακόμα δύο τέρματα, χάρη στον Ροντρίγκο, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή.

Το 0-4 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τη Λιντς να φτάνει τους 53 βαθμούς και να παραμένει στην 10η θέση, ενώ η Μπέρνλι βρίσκεται με 39 βαθμούς στην 15η θέση της Premier League.

Μπέρνλι: Φάρελ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέλιορ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Κορκ, ΜακΝιλ (70’ Γκούντμουντσον), Βίντρα (65’ Ροντρίγκες), Γουντ (65’ Μπαρνς)

Λιντς: Μεσλιέρ, Άιλινγκ, Γιορέντε, Στρούικ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Ραφίνια (81’ Ποβέντα), Ντάλας, Κλιχ (76’ Ρόμπερτς), Χάρισον, Μπάμφορντ (58’ Ροντρίγκο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα