Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκλέιζερ με επιστολή προς τους οπαδούς υπόσχεται διάλογο και μεταγραφές

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκλέιζερ με επιστολή προς τους οπαδούς υπόσχεται διάλογο και μεταγραφές

bet365

Ο Τζόελ Γκλέιζερ είναι εδώ, εμφανίστηκε με επιστολή 708 λέξεων προς τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και υποσχέθηκε να συνεργαστεί μαζί τους.

Ο Τζόελ Γκλέιζερ μπορεί να μην είναι έτοιμος να πουλήσει, ωστόσο μετά το ντου των οπαδών στο Ολντ Τράφορντ και τις έντονες διαμαρτυρίες είναι έτοιμος να τους ακούσει και να συνεργαστεί μαζί τους. Αυτό τονίζει και στην επιστολή των 708 λέξεων ο ισχυρός άνδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά η επιστολή του Γκλέιζερ προς τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ:

Με άγγιξε προσωπικά τα σημεία στην επιστολή σας όπου εξηγούσατε καθαρά γιατί η αρχική μας στήριξη στη European Super League και το τι ακολούθησε σας έκανε να νιώσετε θυμό και απογοήτευση. Θα ήθελα να απολογηθώ για τα λάθη που έχουμε κάνει.

Ειδικότερα θέλω να σας μεταφέρω ότι έχουμε την ανάγκη για αλλαγή. Για μία πιο βαθιά συνεργασία μαζί σας καθώς είστε το κομμάτι εκείνο που εκπροσωπείτε τους οπαδούς για σημαντικά θέματα. Ακόμα και για θέματα διοργανώσεων όπου μετέχουμε.

Πράγματι, ένα από τα πιο καθαρά μαθήματα των τελευταίων εβδομάδων είναι η ανάγκη να γίνουμε καλύτεροι ακροατές. Για το σκοπό αυτό, μπορώ να δεσμευτώ ότι ο σύλλογος θα ασχοληθεί με όλα τα θέματα που θίξατε στην επιστολή σας.

Παράλληλα αναγνωρίζουμε την αξία της παρουσίας των οπαδών και το πόσο σημαντικοί είναι για αποφάσεις - κλειδιά σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στον σύλλογο. Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις που θα είναι δημιουργικές και αποδοτικές για την προσέγγιση και τις Αρχές μας γύρω από την ομάδα.

Είμαστε από τα λίγα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά σωματεία που είναι εισηγμένα στο χρηματιστήριο, πιστεύουμε στις αρχές των οπαδών που έχουν μετοχές στον σύλλογο. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να επιταχύνουμε αυτές τις συζητήσεις με τους οπαδούς.

Αναγνωρίζουμε ότι η κυβερνητική προσπάθεια για την είσοδο των φιλάθλων στις ομάδες είναι μια καλή ευκαιρία. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα συμμετάσχουμε πρόθυμα και ανοιχτά στην κριτική, με στόχο να βάλουμε τους οπαδούς στο επίκεντρο του παιχνιδιού και να διασφαλίσουμε ότι τα ενδιαφέροντά τους προστατεύονται.

Παραμένουμε πιστοί στο να δουλέψουμε ευρέως με όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα για να κάνουμε πιο δυνατό το παιχνίδι και να έχουμε ένα μακροχρόνιο και πιο καλό πλάνο. Θα ενισχύσουμε τώρα τις προσπάθειές μας για να το κάνουμε αυτό μέσα από τις δομές της UEFA και της Premier League. Επιπροσθέτως θέλω να σας βεβαιώσω ότι η οικογένειά μου και εμείς ενδιαφερόμαστε βαθιά για τη Γιουνάιτεντ και νιώθουμε μεγάλη ευθύνη για να προφυλάξουμε τον σύλλογο. Παράλληλα να σεβαστούμε τις αξίες και τα ιδανικά της ομάδας.
Η προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε τα πιο σημαντικά τρόπαια. Και αυτό με μία ομάδα που να απαρτίζεται από τοπ μεταγραφές αλλά και τα καλύτερα ταλέντα της περιοχής μας. Με τον Όλε θεωρούμε πως έχουμε μπει στον σωστό δρόμο. Η επιτυχία στο γήπεδο θα πρέπει να συνδυάζεται με σωστές βάσεις. Έχουμε κάνει μεγάλη και σοβαρή επένδυση στην ομάδα και θα συνεχίσουμε έτσι. Αναγνωρίζουμε πως θα πρέπει να επενδύσουμε παραπάνω στο Ολντ Τράφορντ και το προπονητικό μας κέντρο για να διασφαλίσουμε πως οι εγκαταστάσεις μας παραμένουν στις κορυφαίες στην Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο θα συμβουλευτούμε και τους οπαδούς μας για το πως βιώνουν τους αγώνες και όχι μόνο.

Αυτές οι δεσμεύσεις αποτελούν αφετηρία για περαιτέρω διάλογο, συμπεριλαμβανομένων όλων των συγκεκριμένων σημείων που θίξατε. Θέλουμε να συνεργαστούμε για να βρούμε μια φιλόδοξη δέσμη μέτρων που θα βοηθήσουν τη σχέση μας με τους φιλάθλους και θα ενισχύσουν την ομάδα μακροπρόθεσμα. Με αυτό το πνεύμα, θα επικοινωνήσουμε με τα μέλη των οργανωμένων για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχω το συντομότερο δυνατό μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όσα έχετε κάνει, για το πάθος σας για τον σύλλογο. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω και εν τω μεταξύ ας προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED