Λιντς - Λίβερπουλ 1-1: Χάνει τετράδα, αλλά έχει... Super League (vid)

Λιντς - Λίβερπουλ 1-1: Χάνει τετράδα, αλλά έχει... Super League (vid)

bet365

.Η Λίβερπουλ δεν ήταν συγκεντρωμένη στο πρώτο ματς μετά την ανακοίνωση της Super League, παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Λιντς και κινδυνεύει να χάσει την τετράδα!

Η Λίβερπουλ ιδρυτικό μέλος της European Super League κινδυνεύει να χάσει την τετράδα στην Premier League! Οι Reds στον πρώτο αγώνα μετά τις ανακοινώσεις που προκάλεσαν τριγμούς στο ποδόσφαιρο, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με τη Λιντς, έμεινε στην 6η θέση και στο -2 από τη Γουέστ Χαμ. Οι παίκτες του Κλοπ έμειναν από δυνάμεις στην επανάληψη, δεν ήταν συγκεντρωμένη και η ομάδα του Μπιέλσα έκανε ακόμα μια ζημιά!

Σούπερ η Λίβερπουλ, γκολ ο Μανέ!

Γρήγορος ρυθμός στο ματς, με τη Λίβερπουλ να είναι πιο επιθετική και να δημιουργεί κινδύνους με τους Τιάγκο και Φαμπίνιο! Οι «Κόκκινοι» κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα κι έφταναν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Αντίθετα, η Λιντς πλησίασε στο 13' στο γκολ, αλλά ο Μπάμφορντ από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πλησίασαν ξανά στο γκολ, αλλά ο Μπάμφορντ στο 24' νικήθηκε από τον Αλισον. Η Λίβερπουλ έκλεισε τους χώρους, ο Ζότα έγινε πιο επικίνδυνος και η ομάδα του πιο απειλητική.

Ετσι, στο 31ο λεπτό ήρθε και το γκολ. Εξαιρετική πάσα του Ζότα, ο Αρνολντ τσίμπησε πριν τον Μελιέ και ο Μανέ πέτυχε ολομόναχος το 8ο του γκολ στη φετινή Premier League. Η Λιντς έδωσε χώρους στην ομάδα του Κλοπ, ήταν αρκετά παθητική και είναι χαρακτηριστικό πως η Λίβερπουλ είχε 29 επαφές στην αντίπαλη περιοχή, περισσότερες από κάθε άλλη φορά σε α' μέρος εκτός έδρας αγώνα (τουλάχιστον από το 2008 κι έπειτα).

Η αντεπίθεση της Λιντς έφερε βαθμό!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τη Λίβερπουλ να έχει τον έλεγχο, να πιέζει και να χάνει δυο ευκαιρίες με Φιρμίνο και Μανέ. Ωστόσο, μετά το 55' η Λιντς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και στο 59' ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αρνολντ, αλλά διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση! Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, αλλά δεν είχαν την ουσία. Στο 61' ο Κόστα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο 69' ο Αλισον ήταν εξαιρετικός στο πλασέ του Χάρισον.

Η Λιντς είχε τον απόλυτο έλεγχο, έβρισκε εύκολα χώρους, όπως στο 75', όταν ο Μπάμφορντ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Αλισον έκανε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση στο 77' στο τετ α τετ με τον Ρόμπερτς. Η είσοδος του Σαλάχ έβγαλε τη Λίβερπουλ από την περιοχή της, αλλά ο Αιγύπτιος στο 85΄έχασε μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς. Ο Σαλάχ δε σκόραρε κι έγινε... μοιραίος! Δυο λεπτά αργότερα, ο Γιορέντε με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λιντς και διαμόρφωσε το 1-1.

Λιντς: Μελιέ, Άιλινγκ, Ντάλας, Γιορέντε, Στρούικ, Φίλιπς, Χάρισον, Κόστα (67' Οκάμπο), Αλιόσκι (79' Κλιτς), Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (86' Ερνάντες)

Λίβερπουλ: Αλισον, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Κάμπακ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Μανέ (71' Σαλάχ), Ζότα (81' Τσάμπερλεϊν)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα