Έβερτον - Μπέρνλι: Το VAR έκλεισε ξανά τα «μάτια» σε χέρι-πέναλτι (vids)

Gazzetta team
Έβερτον - Μπέρνλι: Το VAR έκλεισε ξανά τα «μάτια» σε χέρι-πέναλτι (vids)

bet365

Νέα αγωνιστική στην Premier League, νέα φάση με παράβαση εντός περιοχής που χάνει το VAR από τα ραντάρ του, αυτή τη φορά για χέρι αμυντικού στο Έβερτον-Μπέρνλι.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες μέρες από την έκκληση της Premier League στις 20 ομάδες, για προτάσεις με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του VAR. Και ακόμη μία φάση ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των «παρατράγουδων» και των άστοχων (μη) αποφάσεων της ψηφιακής διαιτησίας στο Νησί.

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στο Έβερτον-Μπέρνλι, με το σκορ στο 2-1 υπέρ των Κλάρετς. Ο αμυντικός των Ζαχαρωτών, Μπεν Γκόντφρεϊ σταμάτησε σουτ του επιτιθέμενου, χωρίς να καταλογίσει κάτι ο διαιτητής και παραδόξως, χωρίς καμία διαμαρτυρία από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, όπως φάνηκε πεντακάθαρα από το VAR, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού της Έβερτον, το οποίο και δεν ήταν ούτε κολλημένο, ούτε σε φυσιολογική θέση.

Παρ' όλα αυτά, ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν δέχθηκε ποτέ ειδοποίηση στο ακουστικό του, σε μία ακόμη περίπτωση που το VAR «χάνει» αξιόποινες φάσεις για πέναλτι εντός περιοχής.

Σημειώνεται ότι ανάλογο συμβάν καταγράφηκε και στο Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον, σε ανατροπή του Φόντεν από τον ΜακΚάρθι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα