Κλοπ – Λίβερπουλ: «Βέτο» στους παίκτες ενόψει εθνικών ομάδων

Κλοπ – Λίβερπουλ: «Βέτο» στους παίκτες ενόψει εθνικών ομάδων

Gazzetta team
Κλοπ – Λίβερπουλ: «Βέτο» στους παίκτες ενόψει εθνικών ομάδων

bet365

Στη σκέψη ότι οι διεθνείς σταρ της Λίβερπουλ θα χρειαστεί να περάσουν καραντίνα 10 ημερών μετά την επιστροφή τους στην Αγγλία από τις εθνικές τους ομάδες, ο Γιούργκεν Κλοπ υψώνει «τείχος».

Πάνω που ένας-ένας οι απόντες της Λίβερπουλ τίθενται ξανά στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίζεται ο… εφιάλτης των εθνικών ομάδων, για το παράθυρο του Μαρτίου (22-31/3).

Με τον κατάλογο των χωρών που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» της Μεγάλης Βρετανίας λόγω κορονοϊού να είναι μακρύς, το ταξίδι αρκετών ποδοσφαιριστών της Premier League για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους επιφέρει ισχυρό κίνδυνο εξάπλωσης του ιού και κυρίως 10ημερης καραντίνας και αποχής από τη δράση, βάσει πρωτοκόλλου.

Αυτό το σενάριο, λοιπόν, δεν είναι καν υπό διαπραγμάτευση για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος μόνο διατεθειμένος δεν είναι να χάσει ξανά παίκτες όπως οι Άλισον, Φαμπίνιο, Ζότα, Φιρμίνο και ξεκαθάρισε ότι θα τους απαγορέψει να παίξουν για τις εθνικές τους ομάδες!

«Νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε τους παίκτες να φύγουν για να παίξουν με τη χώρα τους και στην επιστροφή να πρέπει να περάσουν 10 ημέρες καραντίνα. Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να το επιτρέψουμε. Η FIFA ήταν ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται να τους αφήσουμε να φύγουν αυτή τη φορά και νομίζω όλες οι ομάδες μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα και την ίδια άποψη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα