Κλοπ: «Ολα όσα γράφονται για τον Τιάγκο είναι μ@λ@κίες»

Κλοπ: «Ολα όσα γράφονται για τον Τιάγκο είναι μ@λ@κίες»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Ολα όσα γράφονται για τον Τιάγκο είναι μ@λ@κίες»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλόπ θέλησε να υπερασπιστεί τον Τιάγκο Αλκάνταρα, μετά τα όσα γράφονται για την απόδοσή του, τονίζοντας πως μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Ο 29χρονος Ισπανός χαφ τον περασμένο Σεπτέμβρη, μετά από επτά χρόνια στην Μπάγερν, άλλαξε σελίδα στην καριέρα του, αποχωρώντας από τους Βαυαρούς για να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Ωστόσο το ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα δεν ήταν και το καλύτερο κι αυτό διότι ταλαιπωρήθηκε τόσο από τον κορονοϊό όσο κι από τον τραυματισμό του στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες.

Αρκετοί φίλοι της Λίβερπουλ δεν φαίνεται πως είναι ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία του στους «Reds». Ωστόσο, ο Κλοπ ύψωσε τείχος προστασίας και στη συνέντευξή του στο Sky Sports υπερασπίστηκε τον Τιάγκο.

«Ήρθε αργά, μετά κόλλησε κορονοϊό, τραυματίστηκε και έπρεπε ακόμη να προσαρμοστεί σε μια νέα ομάδα – και μια ομάδα που είχε προβλήματα.

Έπρεπε να ξαναχτίζουμε την ομάδα σχεδόν ανά τρεις ημέρες λόγω των αλλαγών της τελευταίας στιγμής και της αλλαγής πολλών πραγμάτων, οπότε αυτό ήταν πραγματικά ατυχία για τον Τιάγκο. Αλλά έχει παίξει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια και είχε μερικές εξαιρετικές στιγμές στο γήπεδο, και είναι τόσο σεβαστός στην ομάδα», ανέφερε ο Κλοπ για να προσθέσει:

Είναι απλώς μια δημόσια αντίληψη. "Ω, είναι ο Τιάγκο μέσα και δεν έχουμε καλή απόδοση". Αυτά τα πράγματα είναι απλώς μ@λ@κίες, επιτρέψτε μου να το πω έτσι! Δεν είναι σωστά.

Όλοι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Η Μπάγερν έπαιζε με διαφορετικό στυλ, σε διαφορετικό πρωτάθλημα, και ήταν πολύ πιο κυρίαρχη στην Βundesliga από ό, τι οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπορεί να είναι στηνPremier League.

Λοιπόν, αυτή είναι η διαφορά. Αλλά ευτυχώς, είμαστε όλοι αρκετά έξυπνοι για να κρίνουμε την κατάσταση σωστά εδώ. Ο Τιάγκο μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα