Λίβερπουλ - Έβερτον: «Μαγική» ασίστ Χάμες και 0-1 με Ριτσάρλισον στο 3'! (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Έβερτον: «Μαγική» ασίστ Χάμες και 0-1 με Ριτσάρλισον στο 3'! (vid)

bet365

Μπροστά στο σκορ από νωρίς στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ η Έβερτον, με τον Ριτσάρλισον να πλασάρει τον Άλισον, μετατρέποντας σε ασίστ τη «μαγική» κάθετη πάσα του Χάμες Ροντρίγκες.

Αν εξετάσει κανείς τη συνολική του παρουσία στην Premier League, δύσκολα μπορεί να πει πως έχει «ταιριάξει» με τις απαιτήσεις. Ωστόσο, οι εμπνεύσεις και οι μικρές στιγμές «μαγείας» του Χάμες Ροντρίγκες αποτελούν μοναδικό φαινόμενο. Και χάρη σε μία τέτοια, η Έβερτον βρήκε τον δρόμο του γκολ στο «Άνφιλντ». Από την φανταστική κάθετη πάσα του Κολομβιανού, ο Ριτσάρλισον βγήκε μόνος του απέναντι στον Άλισον και πλάσαρε ιδανικά, ανοίγοντας το σκορ για τα Ζαχαρωτά στο ντέρμπι μόλις στο 3ο λεπτό!

Αυτό, μάλιστα, ήταν το γρηγορότερο γκολ της Έβερτον στα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανεξαρτήτως έδρας από το 1999 και το τέρμα του Ολιβιέ Ντακούρτ (40΄΄), ενώ είναι και η πρώτη φορά που οι Τόφιζ προηγούνται στα μεταξύ τους ντέρμπι από το 2010, όποτε και πανηγύρισαν την τελευταία τους νίκη!

Παράλληλα, ο Ριτσάρλισον έγινε μόλις ο 3ος παίκτης της Έβερτον που σκοράρει σε διαδοχικά ντέρμπι στο «Άνφιλντ», μετά τους Κέβιν Κάμπελ (2000) και Τιμ Κέιχιλ (2006).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα