Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Τα Παγόνια πέταξαν (ξανά) προς την δεκάδα (vid)

Gazzetta team
Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Τα Παγόνια πέταξαν (ξανά) προς την δεκάδα (vid)

bet365

Η Λιντς σημείωσε την τρίτη νίκη της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (2-0 την Κρίσταλ Πάλας) και επανήλθε στην πρώτη δεκάδα της Premier League.

Με μια από τις κλασικές του ατάκες, ο Μαρσέλο Μπιέλσα έλεγε τις προάλλες ότι «προτιμώ 12ος παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, παρά 8ος και με άσχημη μπάλα», αναφερόμενος στις φετινές φιλοδοξίες της Λιντς.

Προς το παρόν τα Παγόνια, πιστά στην επιθετική φιλοσοφία του προπονητή τους, ανέβηκαν εκ νέου στην πρώτη δεκάδα της Premier League, επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Κρίσταλ Πάλας, στο ματς που έκλεισε την 22η αγωνιστική.

Η Λιντς ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τυχερό γκολ του Τζακ Χάρισον (3'), ήταν ανώτερη από την ομάδα του Ρόι Χόντσον (13η στην βαθμολογία) και, με το 100ό τέρμα στην καριέρα του Πάτρικ Μπάμφορντ (52'), σφράγισε άνετα μια νίκη που την διατηρεί στην... ηρεμία της μέσης του πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα