Χωρίς Ντε Μπρόινε και Αγουέρο η Σίτι κόντρα στην Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας
Χωρίς Ντε Μπρόινε και Αγουέρο η Σίτι κόντρα στην Λίβερπουλ

bet365

Τις υπηρεσίες των Κέβιν Ντε Μπρόινε, Σέρχιο Αγουέρο και Νέιθαν Άκε θα στερηθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο παιχνίδι της Κυριακής (07/02, 18:30) με την Λίβερπουλ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρουν την Κυριακή τις δυνάμεις τους, με του Πολίτες να κυνηγούν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και τους πρωταθλητές Αγγλίας να παλεύουν για να μειώσουν τη διαφορά.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προετοιμάζει την ομάδα του για το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας αρκετά προβλήματα. Τα δύο πιο σημαντικά είναι αυτά των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Σέρχιο Αγουέρο. Ο Βέλγος μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι των Πολιτών με την Αστον Βίλα και θα χρειαστεί μερικές βδομάδες ακόμα για να αναρρώσει πλήρως.

Ο Αργεντινός στράικερ εξακολουθεί να υπολείπεται σε φυσική κατάσταση, συνεπεία των προηγούμενων τραυματισμών του και της απομόνωσής του λόγω της προσβολής του από τον κορονοϊό.

Εκτός όμως από αυτές τις δύο σημαντικές απουσίες ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Νέιθαν Άκε, ο οποίος επίσης παλεύει να ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα