Όλντριτζ: «Αν ήμουν ο Σαλάχ, θα μισούσα την Ρεάλ»!

Gazzetta team
Όλντριτζ: «Αν ήμουν ο Σαλάχ, θα μισούσα την Ρεάλ»!

bet365

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζον Όλντριτζ, σχολίασε το σενάριο που θέλει τον Μοχάμεντ Σαλάχ να «γλυκοκοιτάζει» το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή από τους Κόκκινους στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ποιος ξέρει...» ήταν η αινιγματική δήλωση του Μοχάμεντ Σαλάχ στην ισπανική εφημερίδα «AS» για την πιθανότητα να παίξει σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα, ρίχνοντας και άλλο λάδι στην φωτιά, αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο επιθετικό της Λίβερπουλ.

Ο Τζον Όλντριτζ, μιλώντας στην εφημερίδα «Liverpool Echo», ήταν κατηγορηματικός σχετικά με την πιθανότητα να φορέσει ο Σαλάχ την λευκή φανέλα της Βασίλισσας. «Προσωπικά, πιστεύω ότι μετά την εμπειρία στον τελικό του Champions League και τον τρόπο που του φέρθηκε ο Σέρχιο Ράμος, αν εγώ ήμουν εκείνος, θα μισούσα την Ρεάλ Μαδρίτης» είπε ο παλαίμαχος Ιρλανδός επιθετικός των Κόκκινων, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Σαλάχ στην ωμοπλάτη, ύστερα από την... λαβή του αρχηγού της Ρεάλ.

«Οι παίκτες είναι πολύ δυνατοί τώρα, αν θέλουν να φύγουν, φεύγουν. Και τέλος η ιστορία» πρόσθεσε ο Όλντριτς για τον 28χρονο Σαλάχ, ο οποίος μετράει 13 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια της Premier League, αλλά φέρεται ενοχλημένος από την αντιμετώπισή του από τον Γιούργκεν Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα