Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ νίκησαν βάζοντας όσα γκολ δέχθηκαν από Άστον Βίλα και Τότεναμ αντίστοιχα (pic & vids)

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ νίκησαν βάζοντας όσα γκολ δέχθηκαν από Άστον Βίλα και Τότεναμ αντίστοιχα (pic & vids)

bet365

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ πριν από λίγο καιρό δέχθηκαν επτά και έξι γκολ αντίστοιχα αλλά αυτή την αγωνιστική έγινε το αντίστροφο...

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο μετά τις εμφατικές νίκες που πήραν με 7-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και με 6-2 της Λιντς, αντίστοιχα.

Ετσι οι «Reds» παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 31 βαθμούς μετά από 14 αγώνες ενώ η Γιουνάιτεντ πλησιάζει στην κορυφή ούσα στην 3η θέση με 26 βαθμούς, έχοντας ματς λιγότερο.

Ωστόσο, υπήρξαν και άσχημες στιγμές και για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Η 4η Οκτωβρίου είναι μια μέρα την οποία γρήγορα θέλουν να αφήσουν πίσω τους και οι δύο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την ήττα με 6-1 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» και η Λίβερπουλ δέχθηκε μία συντριβή άνευ προηγουμένου με σκορ 7-2 από την Άστον Βίλα!

Παρ' όλα αυτά αμφότερες οι ομάδες, πέτυχαν νίκες αυτή την αγωνιστική, βάζοντας όσα γκολ δέχθηκαν εκείνη τη μέρα! Η Λίβερπουλ με τα επτά γκολ εκτός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και η Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λιντς στο «σπίτι» της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα