Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0: Τετράδα στο πιο εύκολο μεσημέρι!

Κώστας Ζάλιαρης
Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0: Τετράδα στο πιο εύκολο μεσημέρι!

bet365

Η Σαουθάμπτον έκανε... Κυριακάτικο ξεμούδιασμα απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικρατώντας με σκορ 3-0 και μπαίνοντας στην τετράδα! Τρομερά προβληματική και πλέον έχοντας ισοφαρίσει το ρεκόρ αγώνων δίχως νίκη η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ που παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Για... θλίψη ήταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπως παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του St. Mary's, με την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ απλά να παραμένει σε απόλυτα παθητικό ρόλο στο ματς. Η Σαουθάμπτον με κατοχή μπάλας που έφτανε μέχρι και το 81% και παιχνίδι στο μισό γήπεδο έδειχνε πως δεν θα άφηνε το ματς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, να της ξεγλιστρήσει και στην ανάπαυλα είχε το προβάδισμα που ήταν και το απολύτως δίκαιο. Στο 34' ο Τσε Άνταμς από το πρώτο δοκάρι κατάφερε σε μια φάση που η άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έδειξε πόσο ανήμπορη είναι, να πλασάρει από δύσκολη γωνία και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Γουάιλντερ προσπάθησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κι έχοντας πάρει ανάσες στην ανάπαυλα, να δείξει μερικά μικρά σημάδια αντίδρασης, όμως, ήταν άνευ ουσίας. Πάλι η Σαουθάμπτον κάθε φορά που έφτανε κοντά στην περιοχή του Ράμσντεϊλ ήταν επικίνδυνη, έψαξε το δεύτερο γκολ και το βρήκε κι αυτό σχετικά εύκολα. Στο 62ο λεπτό ο Ινγκς από αριστερά βρήκε τον Άρμστρονγκ που βρισκόταν στο ύψος της περιοχής και με σουτ που κόντραρε νίκησε εύκολα τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0 των «αγίων». Kάπως έτσι, ακούραστα με τον Ρέντμοντ να κάνει με ωραίο πλασέ στο 83' ενώ είχε μπει με αλλαγή ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Η Σαουθάμπτον πήρε το «τρίποντο» και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ 12 αγωνιστικών δίχως νίκη στο κορυφαίο πρωτάθλημα παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα