Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-2: Ο Βάρντι τής «κάρφωσε» τη Λεπίδα στο 90' (vid)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-2: Ο Βάρντι τής «κάρφωσε» τη Λεπίδα στο 90' (vid)

bet365

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να της κάνει χαλάστρα και να πάρει τον 2ο βαθμό της, αλλά ο Τζέιμι Βάρντι επέβαλε ξανά τον νόμο του στο Γιόρκσαϊρ και έδωσε τη νίκη στη Λέστερ με γκολ στο 90’. Στη 2η θέση με Τότεναμ και Λίβερπουλ και περιμένει… απώλειες.

Μακριά από το «King Power» φέτος, απογειώνεται. Στην περιοχή του Γιόρκσαϊρ, εκεί που εδρεύουν η Λιντς, η Μίντλεσμπρο, η Χάντερσφιλντ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων, δεν σταματάει να σκοράρει. Κόντρα στην τελευταία, ο Τζέιμι Βάρντι δεν θα άφηνε τις Αλεπούδες να χάσουν έδαφος από την κορυφή, δίνοντας τη χαρά και τον 2ο βαθμό στην ουραγό του Κρις Γουάιλντερ. Κι ο Βρετανός «killer» το έκανε πράξη, σε σημείο χωρίς επιστροφή. Με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Ράμσντεϊλ στο τετ-α-τετ στο 90', διέλυσε με τάκλιν το σημαιάκι του κόρνερ στον πανηγυρισμό του γιατί.. μπορεί και «κάρφωσε» τη λεπίδα στη ζόρικη Σέφιλντ για να γίνει μόλις ο 3ος που σκοράρει σε 5ο σερί ματς στο Γιόρκσαϊρ, μετά τους Γουέιν Ρούνεϊ και Χάρι Κέιν.

Ο τοπ-σκόρερ της περασμένης σεζόν ήταν αφηνιασμένος από την αρχή. Είχε δοκάρι στο 9ο λεπτό, φεύγοντας «σφαίρα» στην κόντρα για το δυνατό πλασέ και ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη απόπειρα στο 24’, για να έρθει ο Αγιόθε Πέρεθ και με δεύτερη προσπάθεια να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Η άμεση ισοφάριση των γηπεδούχων, όμως, με το πρώτο γκολ του ΜακΜπέρνι στη φετινή Premier League, με κεφαλιά από κόρνερ στο 26’, «χάλασε» τα σχέδια της Λέστερ, που έπρεπε να περιμένει καρτερικά μέχρι το φινάλε για να δώσει τη λύση ο Βάρντι.

Το τελικό αποτέλεσμα την ανέβασε ξανά στη 2η θέση με 21 βαθμούς, μαζί με Τότεναμ και Λίβερπουλ που δοκιμάζονται κόντρα σε Άρσεναλ και Γουλβς αντίστοιχα. Όσο για τη Σέφιλντ; Έμεινε κολλημένη στον πάτο με έναν βαθμό μετά από 11 αγωνιστικές.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Μπράιαν, Μπάλντοκ, Λάντσραμ (64’ Νόργουντ), Μπέργκε, Φλεκ, Λόου (46’ Όζμπορν), ΜακΜπέρνι, Μπερκ (81’ Μπρούστερ)

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Φουκς, Έβανς, Φοφανά, Τζάστιν, Μεντί (69’ Εντίντι), Τίλεμανς, Αλμπράιτον, Μάντισον (90+4’ Πράετ), Πέρεθ (69’ Ιεανάτσο), Βάρντι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα