Γουέλμπεκ: «Με την Λίβερπουλ πήραμε ένα "soft" πέναλτι» (vid)

Κώστας Τόπας
Γουέλμπεκ: «Με την Λίβερπουλ πήραμε ένα "soft" πέναλτι» (vid)

bet365

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε από τον Ρόμπερτσον, μίλησε ο επιθετικός της Μπράιτον, Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος το χαρακτήρισε... soft.

Μπράιτον και Λίβεπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Γκρος να ευστοχεί από τα εννέα μέτρα μετά την απόφαση του Άτγουελ να εξετάσει τη φάση στο μόνιτορ και εν συνεχεία να δείξει την άσπρη βούλα υπέρ των «γλάρων».

Η συγκεκριμένη φάση προήλθε από το μαρκάρισμα του Ρόμπερτσον στον Γουέλμπεκ, για το οποίο οι άνθρωποι των «Reds» είχαν τις αμφιβολίες τους. Ο Αγγλος στράικερ μίλησε για το πέναλτι που κέρδισε από τον ακραίο μπακ της Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντας το «soft».

«Ήταν απ’ αυτά τα παιχνίδια, που έπρεπε να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Ξέραμε πως μπορούσαμε να κάνουμε ορισμένες ευκαιρίες και να προβληματίσουμε την άμυνά τους. Πήραμε ένα "soft" πέναλτι, αλλά κι αυτά δίνονται. Πήραμε τον βαθμό, και προχωράμε για τον επόμενο αγώνα.

Στον αγώνα, με το VAR, πλησίασα λίγο. Φαινόταν πως πρώτα κλώτσησε εμένα και μετά τη μπάλα, οπότε… ο διαιτητής το είδε στην οθόνη και πήρε την απόφασή του. Ο προπονητής, μας είπε πως έπρεπε να πέσουμε μαχόμενοι. Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, ξέραμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Είναι πολύ δυνατοί επιθετικά, θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε κι εμείς. Μπορούσαμε να πάμε μπροστά, δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν.

Μπορούσαν να έχουν πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα αλλά υπήρχε το VAR κι οι κανόνες του οφσάιντ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα