Μπρούνο Φερνάντες: «Ηρθα στη Γιουνάιτεντ για να κατακτήσω τρόπαια»

Μπρούνο Φερνάντες: «Ηρθα στη Γιουνάιτεντ για να κατακτήσω τρόπαια»

Κώστας Τόπας
Μπρούνο Φερνάντες: «Ηρθα στη Γιουνάιτεντ για να κατακτήσω τρόπαια»

bet365

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση τροπαίων εξέφρασε ο Μπρούνο Φερνάντες, παρά την αμφισβήτηση πολλών.

Μπορεί τα δύο τελευταία τρόπαια να ήταν πριν από τρία χρόνια, όταν η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Europa League και το League Cup υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο ο Μπρούνο Φερνάντες είναι σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει ξανά σε τίτλους και διακρίσεις.

«Εμένα δε με νοιάζει για τις άλλες ομάδες, ο κόσμος ίσως πει ότι είναι καλύτεροι από εμάς, ότι έχουν καλύτερη ενδεκάδα από εμάς και καλύτερο πάγκο, ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει. Εγώ ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσω τρόπαια. Παίζεις για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Αυτός ο σύλλογος έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, σπουδαία ιστορία. Για έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύς καιρός από τότε που κατέκτησε την Premier League νομίζω. Οπότε όλοι οι παίκτες, το προσωπικό, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Και νομίζω πως έχουμε αυτή τη νοοτροπία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο UTD podcast

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα