Κλοπ: «Ο Τσιμίκας είναι κοντά στην επιστροφή του»

Κλοπ: «Ο Τσιμίκας είναι κοντά στην επιστροφή του»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Ο Τσιμίκας είναι κοντά στην επιστροφή του»

bet365

Για τον χρόνο απουσίας του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ από τα γήπεδα, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ αλλά και για την σύντομη επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα.
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το πότε ενδέχεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ολλανδός τεχνικός, παρά μόνο ότι θα χρειαστεί χρόνος για την αποθεραπεία του. Από την άλλη, τόνισε πως σύντομα θα έχει ξανά στη διάθεσή του, τον Κώστα Τσιμίκα.​

«Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον Βίρτζιλ. Είναι εντάξει, δεν έχει νόημα να δίνουμε αναφορά για το καθημερινό του πρόγραμμα. Η επέμβαση θα γίνει στο σωστό χρόνο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θέλουμε να ξέρουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει. Είναι προφανές πως θα πάρει χρόνο η αποθεραπεία. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δεν έχει νόημα να πω πότε θα γυρίσει».

Για τον Τσιμίκα: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι (σ.σ. ενόψει του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 'Ανφιλντ) ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Φαν Ντάικ και ίσως ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, που έρχεται ούτε για το επόμενο.

Όσο για τους άλλους, η τελευταία ενημέρωση που είχα, ήταν πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον 'Αγιαξ, είναι όλοι καλά. Θα ξεκουραστούν και θα δούμε».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα