Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1: Μοιραίος Μίτροβιτς και... παραμένουν στα χαμηλά

Κώστας Ζάλιαρης
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1: Μοιραίος Μίτροβιτς και... παραμένουν στα χαμηλά

bet365

Ο Μίτροβιτς αστόχησε σε πέναλτι, ανέτρεψε αντίπαλο στην περιοχή της δικής του ομάδας και έγινε ο μοιραίος στην ισοπαλία (1-1) τηςΦούλαμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane. Συνεχίζουν δίχως νίκη οι δυο ομάδες που... δικαίως παραμένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Ήταν μάλλον λογικό να γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο θα έδειχναν ξεκάθαρα και από την πρώτη στιγμή οι δύο ομάδες πόσο το ήθελαν, δεδομένης της αδυναμίας τους να πάρουν κάποιον βαθμό από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αφού πρώτα ο Ράμσντεϊλ ήταν εκείνος που δοκιμάστηκε και σταμάτησε εντυπωσιακά ένα σουτ προς την εστία του, οι «λεπίδες» του Κρις Γουάιλντερ άρχισαν σταδιακά να παίρνουν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Ο Αρεόλα είχε περισσότερη δουλειά από τον συνάδελφό του στην απέναντι εστία και ήταν τυχερός που στο 37' υπήρχε οφσάιντ στον Μπέργκε, όταν ο Ανταραμπιόγιο έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως το 0-0 παρέμεινε καθώς ο VAR εντόπισε την παράβαση και το ματς συνεχίστηκε δίχως σκορ...

Αν και η Σέφιλντ έδειξε να επανέρχεται δυναμικά στο παιχνίδι με το δεύτερο ημίχρονο και να είναι εκείνη που έφτιαξε την πρώτη καλή στιγμή για γκολ από τα πρώτα δευτερόλεπτα, η Φούλαμ κέρδισε πέναλτι και... απώλεσε τεράστια ευκαιρία!

Στο 57' ο Ρόμπινσον βάζει ανόητα το χέρι σε εναέρια διεκδίκηση, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την παράβαση, όμως, ο Μίτροβιτς από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Ήταν το 4ο χαμένο πέναλτι στις 10 πιο πρόσφατες εκτελέσεις του Σέρβου φορ είτε με τη φανέλα της Νιούκαστλ είτε με αυτή της νυν ομάδας του. Αφού δεν το κατάφερε εκείνος, το ματς χρειαζόταν μια ατομική ενέργεια/έμπνευση για να γίνει η διαφορά και αυτό το έκανε ο Αντεμόλα Λούκμαν με υπέροχη κίνηση από αριστερά και πολύ δυνατό σουτ στο 77' για το 1-0 της Φούλαμ!

Οι Λονδρέζοι θ' αποτύγχαναν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους κι έπειτα από το βίντεο που θέλησε να δει ο ρέφερι για φάση στο 84', ο Μίτροβιτς έκανε πέναλτι στον Ρόμπινσον – αφού πρώτα είχε χάσει το δικό του – με τον Σαρπ στο 85' να ευστοχεί για το τελικό 1-1. Ο Μίτροβιτς στις καθυστερήσεις αστόχησε σε δύο εξαιρετικές κεφαλιές και παρά την επιθυμία να... πάρει εκδίκηση για όσα είχε κάνει, δεν ήταν η μέρα του...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (81' Σαρπ), Έγκαν, Στέφενς, Μπάλντοκ, Μπέργκε, Νόργουντ, Λούντστραμ, Λόου (19' Ρόμπινσον), ΜακΜπέρνι, ΜακΓκόλντρικ (64' Μπρούστερ)

Φούλαμ: Αρεολά, Άινα, Ανταραμπιόγιο, Ριμ, Ρόμπινσον, Κέιρνι, Ανγκουίσα, Καβαλέιρο, Λόφτους – Τσικ (81' Λεμινά), Λούκμαν, Μίτροβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα