Φαν Ντάικ - Λίβερπουλ: Ανησυχία Κλοπ για τον τραυματισμό του

Gazzetta team
Φαν Ντάικ - Λίβερπουλ: Ανησυχία Κλοπ για τον τραυματισμό του

bet365

Πολύ άσχημος φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ μετά το ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον.

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε να παίξει σχεδόν για ολόκληρο το ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον (2-2) χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Τζόρνταν Πίκφορντ και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το ματς μόλις στο 11'.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στην οποία υποστήριξε πως δεν υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Μανέ στο 90', ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε θέση για το μέγεθος της ζημιάς του θηριώδους Ολλανδού και δεν έκρυψε την ανησυχία του, κρίνοντας από το γεγονός ότι ο παίκτης του πονούσε πολύ σε σημείο που δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα. Ο Βίρτζιλ συνήθως παίζει παρά τον πόνο, αλλά τώρα δεν μπορούσε να συνεχίσει. Καθόλου καλά» και συμπλήρωσε για την ενέργεια του Άγγλου κίπερ των Ζαχαρωτών, ρίχνοντας ξανά το «μπαλάκι» στις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του VAR:

«Ο Πίκφορντ τον κλωτσάει καθαρά. Είναι μια ενέργεια που δεν επιτρέπεται να κάνει ένας τερματοφύλακας. Πρέπει να το ξαναδώ. Είδα το ακυρωμένο γκολ στο φινάλε και στη φωτογραφία που είδα δεν υπάρχει οφσάιντ, μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει;»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα