Μουρίνιο: «Πως να με αναφέρει ο Βενγκέρ στο βιβλίο αφού... δεν με νίκησε ποτέ;»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Πως να με αναφέρει ο Βενγκέρ στο βιβλίο αφού... δεν με νίκησε ποτέ;»!

bet365

Κι εκεί που έδειχναν να τα έχουν βρει, ο Ζοσέ Μουρίνιο... θυμήθηκε τον παλιό εαυτό του και έριξε νέες «σπόντες» στον Βενγκέρ για το γεγονός πως δεν τον αναφέρει πουθενά στο βιβλίο του ο Αλσατός!

Έπειτα από εκείνο τον τελικό του Champions League το 2019 στη Μαδρίτη όπου κάθισαν δίπλα – δίπλα για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής και έδειξαν ν' αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους, ξαφνικά... βρίσκονται ξανά στα «μαχαίρια».

Ο Μουρίνιο κατάφερε να οξύνει πάλι τα πνεύματα και να επαναφέρει στο προσκήνιο την ... διαταραγμένη σχέση του με τον Αρσέν Βενγκέρ, όταν δέχθηκε ερώτηση για το γεγονός πως ο Αλσατός δεν τον αναφέρει καθόλου στο βιβλίο του!

«Και πως να με αναφέρει αφού... δεν με νίκησε ποτέ στο γήπεδο; Δεν μπορείς να κάνεις ένα κεφάλαιο με 12 ή 14 παιχνίδια στα οποία δεν νίκησες ποτέ. Υποτίθεται ένα βιβλίο σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και να είσαι περήφανος, οπότε αντιλαμβάνομαι την κατάσταση πολύ καλά...» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα