Λιονέλ Μέσι: Κυκλοφορεί μέχρι και fake ηχητικό που «λέει» ότι πάει στην Σίτι! (pic & vid)

Gazzetta team
Λιονέλ Μέσι: Κυκλοφορεί μέχρι και fake ηχητικό που «λέει» ότι πάει στην Σίτι! (pic & vid)

bet365

Ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, διέψευσε ότι είναι αληθινό το ηχητικό στο οποίο ακούγεται ο «Μέσι» να λέει ότι θα πάει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι το ποδοσφαιρικό διαζύγιο της δεκαετίας (και βάλε). Και, όπως είναι λογικό, η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, ειδικά την εποχή των social media, προκαλεί καταιγίδα ειδήσεων και «μη ειδήσεων».

Το βράδυ της Τρίτης (26/08), κυκλοφόρησε φωτοτυπία του burofax που όντως έστειλε ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην διοίκηση της Μπάρτσα, ζητώντας την ελευθέρας του. Αποδείχθηκε ότι το συγκεκριμένο burofax ήταν fake, έστω και αν αυτό δεν επηρεάζει την πραγματικότητα της είδησης.

«ΤΕΛΟΣ Η ΜΠΑΡΤΣΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠ»

Οι «πατέρες» των fake, όμως, πήγαν ένα βήμα παραπάνω. Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ηχητικό, στο οποίο ακούγεται ο Μέσι (;) να λέει, μεταξύ άλλων, ότι «πονάει η ψυχή μου, αλλά έκλεισε ο κύκλος στην Μπάρτσα. Θα μιλήσω με τον Πεπ (σ.σ. Γκουαρδιόλα) και μάλλον θα πάω στη Σίτι, η οποία έχει ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ»!

Και, παρ' ότι η Σίτι έχει το προβάδισμα για να κάνει δικό της τον Αργεντινό, εφόσον αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ο πατέρας και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε έκανε ανάρτηση, διαψεύδοντας την αργεντίνικη εφημερίδα «La Nacion», η οποία έβγαλε το ηχητικό.

«Γεια σου «La Nacion» αυτό είναι ψεύτικο. Δεν υπάρχει αυτή η εξομολόγηση. Είναι το ηχητικό ενός μίμου» έγραψε σχετικά ο μπαμπάς Μέσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα