Γκουαρδιόλα: «Πιο δύσκολη ομάδα η Λίβερπουλ, η Ρεάλ με έκανε καλύτερο»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: «Πιο δύσκολη ομάδα η Λίβερπουλ, η Ρεάλ με έκανε καλύτερο»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τις δύο ομάδες που έχουν πλέον σημαδέψει την προπονητική του καριέρα, την ... εμμονή που του προκάλεσε ο Κλοπ αλλά και την ανάγκη για βελτίωση που τον έκανε ν' αντιληφθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στο DAZN και είχε να πει τρομερά λόγια για τους φετινούς Πρωταθλητές Αγγλίας που επέστρεψαν στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια...

«Η Λίβερπουλ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει σε όλη την καριέρα μου. Αν τους αφήσεις να κυριαρχήσουν, τότε σε “κλειδώνουν” και δεν σε αφήνουν ποτέ. Αν κυριαρχήσεις εσύ, τότε έχουν τον τρόπο να φύγουν στην αντεπίθεση.

Είναι πολύ δυνατή ομάδα με τρομερή νοοτροπία. Ο Κλοπ είναι ο αντίπαλος που με έκανε περισσότερο από κάθε άλλον να τον νικήσω».

Μιλώντας για την ομάδα που επίσης είχε τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο σκέψης και την καριέρα του, ο Γκουαρδιόλα ανέφερε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνη που θεωρώ ότι με έκανε καλύτερο προπονητή. Πάντα είχα πολύ δύσκολα ματς απέναντι σ' εκείνους, είτε με τον Μουρίνιο είτε με τον Πελεγκρίνι που είχαν αναλάβει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα