Λιντς: Δακρυσμένος ο Μπιέλσα, αγκαλιές με τους παίκτες και πανηγυρισμοί για την άνοδο (vid)

Gazzetta team
Λιντς: Δακρυσμένος ο Μπιέλσα, αγκαλιές με τους παίκτες και πανηγυρισμοί για την άνοδο (vid)

bet365

Εμφανώς συγκινημένος, ο Μαρσέλο Μπιέλσα έστησε πάρτι με τους παίκτες της Λιντς για να γιορτάσουν την άνοδο στην Premier League μετά από 16 χρόνια αναμονής.

Εκστατικό είναι το κλίμα στις τάξεις της Λιντς μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Premier League ύστερα από 16 χρόνια, αλλά και της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Championship.

Αναμενόμενα, ο μοναδικός Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται στο επίκεντρο href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1496206/lints-apotheosi-toy-iroa-mpielsa-vid" target="_blank">των εκδηλώσεων «λατρείας» από οπαδούς και παίκτες των Παγωνιών, με τους «μαθητές» του href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1496326/lints-o-mpielsa-pige-stin-proponisi-kai-apotheothike-apo-toys-paiktes-vid" target="_blank"> να του επιφυλάσσουν αποθεωτική υποδοχή στο προπονητικό κέντρο την επομένη του θριάμβου.

Μάλιστα, η γιορτή είχε και συνέχεια, με τους ποδοσφαιριστές και τον δακρυσμένο Αργεντίνο coach να γίνονται ένα κουβάρι στη σουίτα του «Eland Road», προτού εκείνος αγκαλιάσει τον καθέναν ξεχωριστά, στην ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για το σπουδαίο επίτευγμα.

data-height="330" data-integration-id="eexbs13jsegihuu" data-playlist-id="v-c49r50qkfh4h-sf" data-width="588">
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα