Αρτέτα: «Η διαφορά ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αρσεναλ είναι τεράστια»

Αρτέτα: «Η διαφορά ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αρσεναλ είναι τεράστια»

Αρτέτα: «Η διαφορά ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αρσεναλ είναι τεράστια»

Δεν γνωρίζει ακριβώς το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Μικέλ Αρτέτα, για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Λίβερπουλ, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι σκέψεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οπως δήλωσε, χρειάζεται δουλειά προκειμένου ο σύλλογος να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο τα επόμενα χρόνια, ενώ απέμεινε τα εύσημα στους «Reds», οι οποίοι κατάφεραν να χτίσουν μία ποιοτική ομάδα.

«Είναι μεγάλος ο προβληματισμός. Βλέπεις πως έχτισε η Λίβερπουλ  την ομάδα, δεν χρειάζεται μαγεία, αλλά ποιοτικοί παίκτες. Και θέλουμε και μεγαλύτερο δυναμικό ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μεγάλη δουλειά. Απλά δείτε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, είναι τεράστια. Δεν μπορούμε σε δυο μήνες να καλύψουμε τα κενά που έχουμε σε τόσους τομείς, αλλά η ενέργεια, η μαχητικότητα και το πνεύμα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα.

Δεν ήταν έτσι από πριν τα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα μας πάρει λίγο χρόνο το να ξεκουραστούμε, αλλά τουλάχιστον τώρα το ‘χουμε, το μήνυμά μου στους παίκτες μου είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι».