Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Με φόρα για το σεντόνι (vid)

Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Με φόρα για το σεντόνι (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ με σπασμένα φρένα για το σεντόνι! Ανετη νίκη 3-0 στο Βίλα Παρκ επί της Άστον Βίλα και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής Λέστερ και Τσέλσι!

Μετά το εφιαλτικό πρώτο μισό, η Γιουνάιτεντ κάνει ονειρική πορεία! Εύκολη εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Άστον Βίλα και πλέον βρίσκεται στο -1 από τη Λέστερ (4η) και στο -2 από την Τσέλσι (3η). Δέκατο διαδοχικό ματς αήττητοι οι Κόκκινοι, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League, ομάδα πετυχαίνει τέσσερις σερί νίκες με διαφορά +3 γκολ! Οι παίκτες του Σόλσκιερ στα καλύτερά τους. Οσο για τη Βίλα, η Τσάμπιονσιπ πλησιάζει...

Το πέναλτι του Μπρούνο που αμφισβητήθηκε

Η Γιουνάιτεντ μπήκε στο ματς πιο δυνατά, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να φανεί απειλητική. Μπρούνο και Πογκμπά ήταν εκτός ρυθμού και για 25 λεπτά η Άστον Βίλα δεν ανησυχούσε. Μάλιστα, οι Βίλατζερς είχαν και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στο 25' ο Τρεζεγκέ έκλεψε από τον Πογκμπά, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι! Ενα λεπτό αργότερα ήρθε η φάση που θα συζητηθεί αρκετά τις επόμενες ώρες στο Νησί. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε ωραία προσπάθεια, έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κόνσα και ο Μος κέρδισε πέναλτι. Το... ριπλέι έδειξε τον Πορτογάλο να πατά τον αντίπαλο, ωστόσο διαιτητής και VAR έδειξαν την άσπρη βούλα. Ηταν το 13ο φετινό πέναλτι και καμία άλλη ομάδα στην PL δεν έχει κερδίσει περισσότερα σε μια χρονιά στη διοργάνωση (Λέστερ και Πάλας είχαν στο παρελθόν 13). Ο Φερντάντες ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε και πέτυχε 1-0. Ο Πορτογάλος έχει συμμετοχή σε 12 τέρματα στις 10 πρώτες του συμμετοχές στην PL.

Ξανά γκολ ο Γκρίνγουντ

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμό, η Άστον Βίλα... εξαφανίστηκε και οι παίκτες του Σόλσκιερ έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς. Στο 37΄ το σουτ του Γκρίνγουντ εξουδετέρωσε ο Ρέινα, ενώ στο 44' ο Φερνάντες έστειλε τη μπάλα άουτ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις η Γιουνάιτεντ «κλείδωσε» τη νίκη. Υπέροχη ανάπτυξη που ξεκίνησε από το κλέψιμο του Μαρσιάλ, ο Γάλλος μοίρασε στον Γκρίνγουντ, ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ πέτυχε το 2-0. Ετσι, έγινε μόλις ο δεύτερος teenager (18 ετών και 282 ημερών) που σκοράρει σε τρία σερί ματς της Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο τέρμα του Πογκμπά

Η Μάντσεστερ μπήκε το ίδιο δυνατά όπως έκλεισε το ημίχρονο και πίεσε για ένα τρίτο γκολ. Η Αστον Βίλα δεν μπορούσε να φανεί δημιουργικά και οι «Κόκκινοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς. Στο 49’ ο Μπισάκα αστόχησε με κεφαλιά από σέντρα του Ράσφορντ, ενώ το γκολ του τελευταίου στο 56’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο στο 58’ ήρθε το τρίτο γκολ. Ο Μπρούνο έκανε την ασίστ από κόρνερ (6η ασίστ) και ο Πογκμπά με άψογο πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0 και το πρώτο του φετινό στην PL. Οι «Κόκκινοι» είχαν διάθεση και στο 61’ ο Μαρσιάλ άγγιξε το τέταρτο γκολ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ο Σόλσκιερ έβγαλε Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ, Μπρούνο, η Γιουνάιτεντ κατέβασε ταχύτητα και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 85’ για να δούμε… φάση της Βίλα, αλλά το σουτ του Χάριχεϊν δε βρήκε στόχο. Στα 15 γκολ εκτός από τον Μαρσιάλ έμεινε και ο Ράσφορντ, αφού και στις καθυστερήσεις αστόχησε σε μεγάλο τετ α τετ!

Aστον Βίλα: Ρέινα, Τέιλορ, Χάουζ, Μινγκς, Κόνσα, Γκρίλις, Τρεζεγκέ, ΜακΓκιν (59' Νακάμπα), Ελ Γκάζι (59' Χάριχεϊν, Λουίζ (84΄Βασίλεβ), Σαματά (59' Ντέιβις)

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα (66΄Γουίλιαμς), Μάτιτς (66' ΜακΤόμινεϊ), Πογκμπά, Μπρούνο (71΄Φρεντ), Μαρσιάλ (79΄Ιγκάλο), Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (79΄Τζέιμς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα