Νότιγχαμ Φόρεστ: Θρίλερ και νέα απώλεια βαθμών στο φινάλε

Gazzetta team
Νότιγχαμ Φόρεστ: Θρίλερ και νέα απώλεια βαθμών στο φινάλε

bet365

Για δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί έχασε δύο βαθμούς στις καθυστερήσεις, αλλά παραμένει δυνατά στην μάχη για τα πλέι οφ ανόδου στην Premier League.

Ύστερα από δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες, η Νότιχαμ Φόρεστε έμεινε στην ισοπαλία (1-1) στο γειτονικό ντέρμπι στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι και, μάλιστα, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις, όπως είχε συμβεί και στο 1-1 με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ!

Η ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη κρατούσε σφιχτά στα χέρια της τους τρεις βαθμούς που θα την έφερναν στην τρίτη θέση της Championship αλλά, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κρις Μάρτιν ισοφάρισε το γκολ του Τζο Λόλεϊ (12'), παρ' ότι η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ έπαιζε με δέκα, λόγω αποβολής του Μάρτιν Γουόγκχορν στο 90'.

Παρά την απώλεια δύο βαθμών, η Νότιγχαμ έχει εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου αφού, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, βρίσκεται εφτά βαθμούς μπροστά από τη Ντέρμπι, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση (έβδομη) εκτός πλέι οφ.

Η Φόρεστ κυνηγάει την πρώτη της άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από το 1999 (!), παίζοντας έκτοτε 18 σεζόν στην δεύτερη κατηγορία, αλλά και τρεις στην τρίτη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα