Κλοπ: «Καλοί παίκτες οι Βέρνερ και Χάβερτς αλλά...»

Κλοπ: «Καλοί παίκτες οι Βέρνερ και Χάβερτς αλλά...»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Καλοί παίκτες οι Βέρνερ και Χάβερτς αλλά...»

bet365

Εξηγήσεις θα έπρεπε να δώσει η Λίβερπουλ, αν ξόδευε αρκετά χρήματα για να αποκτήσει ακριβές μεταγραφές, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Τίμο Βέρνερ, εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι, τη νέα σεζόν και έτσι η Λίβερπουλ έχασε μέσα από τα χέρια της τον Γερμανό στράικερ, ο οποίος ήταν και διακαής πόθος του Κλοπ. Πέρα από τον Βέρνερ, η Λίβερπουλ έχει στο μπλοκάκι της και τον Κάι Χάβερτς, χωρίς ωστόσο να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να ξεκαθαρίσει την στάση των «Reds» όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

«Είναι και οι δύο εξαιρετικοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες δεν ξέραμε αν θα παίζαμε ξανά φέτος, τώρα δεν ξέρουμε πότε θα έχουμε ξανά κόσμο στις κερκίδες. Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες χάνουν χρήματα και όλοι επηρεάζονται. Αν συζητούσαμε για μεταγραφές με μεγάλα ποσά, 50-60 εκατ. για παράδειγμα, θα έπρεπε να δώσουμε εξηγήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα