Τζέραρντ: «Ο Τζο Κόουλ ήταν καλύτερος του Μέσι του 2010!»

Τζέραρντ: «Ο Τζο Κόουλ ήταν καλύτερος του Μέσι του 2010!»

Κώστας Τόπας
Τζέραρντ: «Ο Τζο Κόουλ ήταν καλύτερος του Μέσι του 2010!»

bet365

Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του, Τζο Κόουλ λέγοντας χαρακτηριστικά πως το 2010 ήταν καλύτερος του Λιονέλ Μέσι.

Ο Τζο Κόουλ, στέφθηκε τρεις φορές Πρωταθλητής Αγγλίας με τη φανέλα της Τσέλσι, πήρε δύο Κύπελλα και έπαιξε και στον μεγάλο τελικό του Champions League στη Μόσχα το 2008, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε νικήτρια στα πέναλτι του αγγλικού «εμφυλίου». Το 2010 αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ εκεί όπου συνάντησε τον Στίβεν Τζέραρντ.

Οι δυο τους περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός. Μάλιστα, ο άλλοτε αρχηγός των «Reds», Στίβεν Τζέραρντ είχε εγκωμιάσει τον Τζο Κόουλ, συγκρίνοντας τον με τον Λιονέλ Μέσι, το 2010.

«Ο Μέσι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Αλλά όσα κάνει μπορεί να τα κάνει και ο Τζο Κόουλ, αν όχι καλύτερα. Συνηθίζει να μας εκπλήσσει στις προπονήσεις με τα μαγικά που κάνει με μπαλάκι του γκολφ. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν πολλοί ποδοσφαιριστές ούτε με κανονική μπάλα ποδοσφαίρου», είχε αναφέρει το 2010 σε συνέντευξη του, ο Στίβεν Τζέραρντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα