Κορονοϊός: H Premier League έδωσε 4 εκατ. λίρες για τεστ!

Gazzetta team
Κορονοϊός: H Premier League έδωσε 4 εκατ. λίρες για τεστ!

bet365

Oι αγγλικοί σύλλογοι έχουν συνάψει συμφωνία 4 εκατ. λιρών με την εταιρεία βιοτεχνολογίας «Prenetics» για την αγορά τεστ κορονοϊού.
H Premier League προχωρά στο πρωτόκολλό Yγείας για επανέναρξη του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν πως στις 8 Ιουνίου θα έχουμε σέντρα. Μάλιστα, η εφημερίδα «Telegraph» αποκάλυψε ότι οι αγγλικές ομάδες έχουν συνάψει συμφωνία 4 εκατ. λιρών με την εταιρεία βιοτεχνολογίας «Prenetics» για την αγορά τεστ κορονοϊού. Οι παίκτες και το τιμ των ομάδων θα ελέγχονται δύο φορές κάθε εβδομάδα, ώστε να εξασφαλισθεί η υγεία όσων θα συμμετέχουν στις αναμετρήσεις.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED