Κορονοϊός – Μπερνάρντο Σίλβα: «Κρίμα για τη Λίβερπουλ να μην το σηκώσει με τους οπαδούς της»!

Gazzetta team
Κορονοϊός – Μπερνάρντο Σίλβα: «Κρίμα για τη Λίβερπουλ να μην το σηκώσει με τους οπαδούς της»!

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχτηκε ότι η Λίβερπουλ αξίζει τον τίτλο, ενώ είπε ότι είναι άσχημο που δεν θα γιορτάσει με τους φίλους της αυτό που περίμενε για 30 χρόνια.

Η λογική λέει ότι παρά την κρίση του κορονοϊού, κάποια στιγμή, σε έναν, σε δύο μήνες από τώρα; τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν ξανά. Η Premier League έχει ακόμα εννέα αγωνιστικές για να παιχτούν και η Λίβερπουλ στο +25 είναι δεδομένη πρωταθλήτρια, που όμως δεν θα ήθελε να το πάρει στα χαρτιά. Ακόμα και οι αντίπαλοί της πάντως δηλώνουν πως ό,τι και να συμβεί με την πανδημία του Covid-19, ο τίτλος πρέπει να της αποδοθεί.

Κάπως έτσι και ο Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι ασχολήθηκε με το ζήτημα, αλλά έσπευσε να αναφερθεί και στην ατυχία των Reds που δεν θα μπορέσουν να το χαρούν όπως πρέπει, αν και περίμεναν γι’ αυτό 30 χρόνια: «Φυσικά και είναι δίκαιο να το πάρει η Λίβερπουλ. Ωστόσο, είναι πολύ κρίμα που δεν θα μπορέσουν να γιορτάσουν σε ένα γεμάτο γήπεδο με τους οπαδούς τους. Είναι άσχημο που θα παίζουν χωρίς εκείνους και δεν θα μοιραστούν αυτή τη χαρά».

PREMIER LEAGUE NEWS FEED